Ședință de îndată la Consiliul Județean Satu Mare

• publicat la: 27 aprilie 2022
Ședință de îndată la Consiliul Județean Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare se întrunește astăzi într-o ședință de îndată, de la ora 12.00, în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ.

Un singur proiect pe Ordinea de Zi:

 

  1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirii Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș (clădire spital nou), județul Satu Mare” și a cheltuielilor legate de proiect, în vederea depunerii lui spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență

 

Spre deosebire de administrația Kovacvs- Keizer, la Consiliul Județean Satu Mare se folosește altă exprimare în limba română, cea corectă de fapt. Angajații CJ știu care sunt variantele de ședințe de consiliu spre deosebire de angajații din aparatul de specialitate al primarului din Carei.

De asemenea, sunt publicate și anexele de la proiectele de hotărâre pentru a putea fi consultate de orice contribuabil. La UAT Municipiul Carei se ascund nu doar Achizițiile Publice, CV-urile primarului și al viceprimarului ci și anexele de la proiectele de hotărâre. La politica de discriminare a administrației Kovacs-Keizer se adaugă și ascunderea anexelor de la proiectele de hotărâre și desfășurarea ședințelor online.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu