Sava Negrean Brudașcu – sărbătorită la 75 de ani

• publicat la: 3 iunie 2022
Sava Negrean Brudașcu – sărbătorită la 75 de ani

Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca a marcat aniversarea doamnei cântecului popular Sava Negrean Brudașcu la împlinirea frumoasei vârste de 75 de ani, pe 2 iunie a.c.

Sala festivă a liceului a fost arhiplină pentru a participa la micro-concertul cânăreței. Elevii Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță” au organizat un recital folcloric în preambul, iar ansamblu Cununa Transilvană a acompaniat muzica Savei Negrean Brudașcu.

Primarul Emil Boc a transmis un mesaj video de felicitare, iar Marinela Marc, inspector școlar general județean, a felicitat-o pe artistă pentru frumoasa vârstă împlinită și i-a urat succes în activitatea artistică.

Îndrăgita interpretă de muzică folclorică Sava Negrean Brudașcu a fost sărbătorită printr-un spectacol de excepție intitulat „Așteaptă-mă dor, că viu”. În cadrul evenimentului au cântat eleve de la clasele de canto ale Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță” și orchestra profesionistă Cununa Transilvană, condusă de dl profesor Ovidiu Barteș, alături de Mariana Morcan.

Sava Negrean Brudașcu este cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

sursa  NapocaNews

LA MULȚI ANI doamnei cântecului românesc!

Lasati un comentariu