Filmul MIHAI VITEAZUL:PRINȚUL INTRAT ÎN LEGENDA EUROPEI a rulat doar o singură zi la Cineplexx Satu Mare

• publicat la: 18 iulie 2022
Filmul MIHAI VITEAZUL:PRINȚUL INTRAT ÎN LEGENDA EUROPEI a rulat doar o singură zi la Cineplexx Satu Mare

Ca de obicei, când este vorba de filme cu tematică istorică românească, nu se face promovare susținută la Satu Mare de către cei care difuzează producția cinematografică.

Așa a fost și în cazul filmului MIHAI VITEAZUL:PRINȚUL INTRAT ÎN LEGENDA EUROPEI. La Satu Mare filmul a fost difuzat o singură dată, în 16 iulie 2022 și pentru că nu au fost destui spectatori s-a scos din program. Păi cum să fie spectatori dacă nu se face o promovare susținută?

În toată țara a fost promovat acest film. Pe pagina din rețeaua de socializare sunt  menționate toate localitățile  unde au poposit actorii și realizatorii la proiecția de gală…Piatra Neamț, Cluj Napoca, Craiova, Pitești,  Sibiu, Târgu-Jiu,etc.

https://www.facebook.com/MihaiViteazulLoculNasteriiMele/

Mai puțin la Satu Mare. În județul unde Marele Voievod și-a ridicat tabăra, la Moftin și cobora la Carei pentru aprovizionarea oștirii sale. Avem chiar două cartiere de locuințe în Carei care poartă numele domnitorului Marii Uniri de la 1600, evident  însă că numele acestora  nu sunt trecute pe Harta Carei ci se folosesc doar când conducerea exclusiv UDMR accesează proiecte europene.

Filmul despre  Mihai Viteazul prezintă, ca o amintire a Domnitorului (Denis Stefan) care călătoreste în timp alături de sotia sa, Doamna Stanca (Mihaela Mihai), viața sa, cel mai strălucitor Domnitor al românilor. Viata lui Mihai este retrăită de spiritul său si al doamnei Stanca, reîntorși în locul nașterii Voievodului, Dragoești.

Un film despre evolutia tânărului care, în numai sapte ani reuseste să facă o politică așa cum Europa nu mai văzuse niciodată. Si schimbă, desi pentru puțină vreme, o epocă afundată într- o brutalitate incredibilă. Un tânăr care s- a aventurat cu îndrazneală si sinceritate în strategii uimitoare, mai mult decât ajunsese să o faca vreodata un roman al acelor timpuri, intr-o lume neliniștită de frământări politice. Este povestea Voievodului care la acea vreme a cutremurat gândurile si actiunile Europei, cucerind încrederea conducătorilor țărilor europene ale epocii sale, înainte să împlinească vârsta de 40 de ani. Un vizionar care a dus la crearea României de astăzi si al cărui destin a rămas pentru totdeauna în istorie.

Lasati un comentariu