Recensământ Carei. Primăria știe doar să ceară nu să și ofere

• publicat la: 8 iulie 2022
Recensământ Carei. Primăria știe doar să ceară nu să și ofere

De când a scăpat de orice proprietate privată și trăiește doar ca bugetar, primarul evazionist Kovacs s-a obișnuit să emită pretenții de la careieni fără a le oferi prea mult în schimb. Știe să ceară să ne plătim impozitele locale și să ne recenzăm dar nu ne invită la evenimente plătite din banii noștri. Atunci când e vorba de recensământul populației, Primăria Carei știe cum se postează materialele  pe pagina oficială a organizației guvernamentale. Atunci când e vorba de anunțat un eveniment monden finanțat cu 80 de  mii din bugetul local sau de ziua Eroilor, angajații din Primăria Carei dau bir cu fugiții.

Publicați LISTA RECENZORILOR și străzile arondate lor așa cum a procedat  și Primăria Tășnad!

Primarul evazionist care stă la Urziceni Pădure și spune despre Carei că e ,,orașul în care locuim,, este disperat că nu își face planul la recensământul populației și locuințelor. A deschis chiar și un punct de recenzare la Primăria Carei chiar dacă pentru careieni nu a organizat niciun punct de ajutor în perioada de caniculă.  A dat și 80 de  mii de lei pentru organizarea unei prezentări de modă la care să poată  participa împreună cu fiica sa. Bani din bugetul loca nu din buzunarul lui, buzunar trecut pe alt nume ca să nu vină fiscul să ia din el datoria pe care o are la bugetul de stat.

Toți careienii știu că nu mai suntem nici 20 de mii de locuitori deși în 2011 au reușit să ne scoată că am fi 21.112. Dar miza e mare. Adică dacă nu suntem 20 de  mii de locuitori nu vom mai avea 19 consilieri și nici salariile primarului și viceprimarului nu vor mai fi atât de mari. Așa că durerea cea mare e la cât anume pot încasa.

,,Pentru a contribui la buna desfășurare a recensământului, la sediul Primăriei Carei funcționează, începând de azi, un punct de recenzare.
Careienii care nu s-au autorecenzat sau nu au fost încă căutați la domiciliu de recenzorii care își desfășoară activitatea pe teren sunt așteptați la acest punct de recenzare de luni până sâmbătă, între orele 8.00-20.00.
Sediul Primăriei Carei este situat pe strada 1 Decembrie 1918 nr.40,,.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu