Se poate dona sânge la Carei pentru taximetristul Balu

• publicat la: 25 iulie 2022
Se poate dona sânge la Carei pentru taximetristul Balu

Dan Ștefan (Balu), un taximetrist  de la OCH Carei are  nevoie de ajutorul nostru. Acesta a făcut un infarct pe când se afla într-o cursă locală dar a reușit să nu pună în pericol pasagerii. Doamna doctor Căpraru mulțumește domnului Nicolae Turău pentru ajutorul acordat în a-l transporta la unitatea de urgențe medicale. Momentan se află la Spitalul Județean Satu Mare de unde va fi transportat la Cluj Napoca. Familia  mulțumește medicilor care  i-au acordat primul ajutor  la Carei și ulterior la Satu Mare:dr.Blendea, dr.Botlinger, dr.Marcovici.

Pentru ca operația de la institutul inimii cluj Napoca să decurgă în bune condiții, este nevoie de sânge, rezervele spitalului fiind limitate.

Urmare a intervenției doamnei Monica Radu, miercuri 27 iulie 2022, de la ora 8 dimineața, se va putea dona sânge la Centrul Social de pe strada Progresului, datorită prezenței Centrului de Transfuzie sanguină Satu Mare. Conducerea centrului a înțeles că deplasarea la Satu Mare a donatorilor e mai dificilă așa că  vor fi prezenți la carei în data de 27 iulie 2022.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu