Tupeu ordinar de primar UDMR din Carei de Ziua Imnului Național

• publicat la: 29 iulie 2022
Tupeu ordinar de primar UDMR din Carei de Ziua Imnului Național

Primarului evazionist din Carei, Eugen Kovacs, îi pute Ziua Imnului Național așa că nu a luat parte la manifestările dedicate Zilei imnului Național. În timp ce la Monumentul Ostașului Român se oficia un serviciu religios și se marca Ziua Imnului Național al țării care îi asigură singura sursă de venit oficial, primarul evazionist se ocupa de relatări despre mirosul pestilențial din oraș. 

Pe fondul lipsei de reacție a instituțiilor guvernamentale care permit unor primari să ignore și să sfideze simbolurile naționale, primarul evazionist Kovacs din carei, președinte al UDMR Carei, refuză să posteze orice mențiune despre Ziua Imnului pe pagina Primăriei Carei, lipsește de la manifestarea de la Monumentul Ostașului Român dar își face prezența prin semnalarea problemei mirosului pestilențial din oraș, miros care este prezent zilnic nu doar de Ziua Imnului. Mai mult, nu a desemnat pe nimeni să reprezinte conducerea Primăriei Carei de Ziua Imnului Național.

Primarul evazionist beneficiază de toate avantajele conferite de statutul de demnitar al statului român dar nu respectă simbolurile naționale: lipsește de la Ziua Imnului, schimbă plăcile cu însemne naționale de pe primărie și le înlocuiește cu unele negre, etc. fără ca vreo instituție guvernamentală să ia măsuri.

Dacă instituțiile guvernamentale vor continua să lipsească din localitățile  unde sunt batjocorite simbolurile naționale va reveni societății civile rezolvarea situației.

Rușine guvernării PNL-PSD-UDMR, rușine primarului evazionist din Carei!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu