Ce a pățit o tânără la Serviciul Evidența Populației Carei

• publicat la: 9 august 2022
Ce a pățit o tânără la Serviciul Evidența Populației Carei

Niciun programat la Serviciul de Evidența Populației Carei nu a intrat timp de 30 de minute dar personalul a refuzat o tânără pe motiv de …lipsă programare.

O tânără care a mers să își schimbe Cartea de Identitate la Serviciul de Evidența Populației Carei a fost refuzată pe motiv că nu are programare dar la momentul respectiv nu se afla nimeni în sala de așteptare.

,,Bună ziua, as vrea să vă prezint amabilitatea care se prezintă într-o instituție a statului, bugetari cărora, culmea, li se oferă mărirea salariilor.
Personal, sunt domiciliată în Andrid, județul Satu Mare și de curând am devenit majoră, ceea ce înseamnă refacerea actului de identitate.
Evident, acum 4 ani am mai fost la servicul ,,buletin,, știam de ce am nevoie, iar azi împreună împreună cu tatăl meu mă prezint în fața „doamnelor”, angajate ale primăriei Carei.
Nicio problema pana aici, ni se remarcă faptul că nu aveam programare, iar astfel nu îmi realizează buletinul. Țin să menționez, din nou, că sunt din Andrid, tatăl meu lucrează în Satu Mare venind în Carei pentru o oră, două pentru refacerea actului meu de identitate.
Timp de 25-30 de minute, absolut niciun suflet nu a trecut prin sala de așteptare, însă pe noi „stimata” doamnă nu ne a primit din motive de lipsă programare.
Am sunat și la un număr de reclamații a statului, care culmea, ne a trimis în Andrid pentru a ne programa din Andrid la primăria Carei la sediul buletinelor.
Vă atașez mai jos poze cu „mulțimea” din vina căreia nu si-a făcut timp „doamna” sa îmi realizeze o amărâtă de fotografie pentru buletin, astfel, deși cu greu am reușit să ajungem și eu si tatal meu în Carei în același timp, vom fi nevoiți să revenim cu așa zisa programare.
România anului 2022 cu oameni ai statului plătiți inclusiv din salariul tatalui meu, incapabili de a înțelege o problemă sau să facă vreun sacrificiu pentru cetățeni,, a semnalat tânăra de 18 ani.

.

Buletin de Carei – mereu în slujba comunității!

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

 

comentarii

de Adrix la 9 august 2022 - 11:59

Cereți registrul de reclamații a-l instituției.
Puteți solicita comandantului unității sancționarea angajatei pentru indisciplina si refuzul de lucra.
Ulterior mergeți în audienta la comandant și verificați ce masuri s-au luat.
Am pățit ceva asemănător la Bacău. Unde sistemul de programare online nu a funcționat iar angajații de acolo selectau cine sa între și cine nu.

de Jetvisky la 9 august 2022 - 14:41

Trăim în epoca ONLINE,daca nu ești programat nu mișcă nimeni niciun deget,din păcate!!!

Lasati un comentariu