Protest în familie la Carei. Primar udemerist susține petiția către ministrul udemerist al mediului

• publicat la: 13 august 2022
Protest în familie la Carei. Primar  udemerist susține petiția către ministrul udemerist al mediului

Nu putem să nu remarcăm ineditul situației de la Carei unde primarul udemerist Kovacs Eugen a participat la protestul pentru stoparea mirosului neplăcut alături de liberalii careieni în condițiile  în care ministrul mediului este un coleg de-al său de la UDMR, Tanczos Barna. De peste 3 ani de zile primarul udemerist nu e capabil să rezolve problema ci doar să dirijeze către avocați zeci și zeci de mii de lei. Putoarea ce plutește peste Carei l-a alungat și pe primar din oraș, acesta mutându-se în localitatea Urziceni Pădure. Așa știe el să aibă grijă de comunitate.

Ministrul udemerist este mereu prezent în județul Satu Mare dar primarul udemerist nu a adus niciodată vorba, în public, de situația care persistă la Carei de 3 ani de zile și pentru care s-au alocat de la bugetul local peste 60 de  mii de lei pentru avocați care nu au dat socoteală despre finalitatea proceselor.

Ultima vizită a avut loc în data de 22 martie 2022 dar a mai fost  și în 24 septembrie 2021, 13 mai 2021… date oficiale, la celelalte vizite nu s-a făcut nimic public.

Interesant este și faptul că liderul liberal sătmărean a cerut  în luna mai demisia ministrului mediului.

Așa se explică de ce liberalii careieni nu au beneficiat de susținerea celor de la județ ci doar de susținerea președintelui UDMR Carei, primarul evazionist Kovacs care nu s-a dezlipit de președintele liberalilor.

Până la finalul protestului au semnat 82 de careieni pentru eliminarea cauzelor care produc mirosul insuportabil din anumite zone ale orașului.

Așteptăm comunicate oficiale privind destinația listelor de semnături din iulie 2020 precum și a finalității sau derulării proceselor pentru care s-au alocat sume uriașe de la bugetul local.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu