Scandal la Urgențe Carei cu un medic isteric

• publicat la: 23 august 2022
Scandal la Urgențe Carei cu un medic isteric
Sesizările la adresa modului de comportament al personalului medical de la urgențe sunt tot  mai dese. Un careian care a avut nevoie de o intervenție povestește ce a pățit aseară, 22 august 2022, când a ajuns  la Spitalul Municipal Carei la urgențe:

,, am fost astăzi la spital deoarece am un hematom care mi s-a spart și medicul de familie a zis ca totuși să merg până la spital să mă vadă un medic la urgențe,,, zis și făcut,,, merg pe la 21,00 la spital,, aștept cam 45 de minute,,, și surpriză, doamna care era de gardă, chiar medic,,, vine ca o furtună și mă ia în primire,,, cum îmi permit să vin la ora asta, la ea,,, să merg în policlinică cu bilet de trimitere bla bla,,, eu eram întins pe pat, dezbrăcat până la brâu,,, asistenta zicându-mi ca trebuie făcută incizie,,,,, când am auzit cum mă ia în primire medicul, m-am ridicat am mulțumit frumos și am plecat,,, asta este un medic din spitalul Carei,,,,, plătit nu cu puțini bani,,, cam asta am pățit după 40 de ani de cotizat. Multumesc,,

Medicul respectiv uită că a depus un jurământ? Chiar nu e capabil de o discuție civilizată? Așa s-ar comporta și cu un membru al familiei sale?

Buletin de Carei

comentarii

de Weizenegger la 23 august 2022 - 13:00

Standard Austriac !!!

de Kenterov la 23 august 2022 - 13:16

Mai bine sta omul acasă,și vor fi cum va fi,decât să ocupa cu acești medici nesimțiți.

Lasati un comentariu