Criză de medici pediatri la Carei

• publicat la: 18 august 2020
Criză de medici pediatri la Carei

Criza de cadre medicale de specialitate din spitalul careian a devenit critică. După pensionarea a doi medici pediatri și plecarea altora, unitatea nu mai poate fi acoperită cu gărzi în ce privește urgențele  pentru copii.

Tot mai mulți careieni reclamă lipsa  unui medic pediatru la Spitalul Municipal Carei când vine vorba de urgențe. Părinții sunt nevoiți să se deplaseze la Satu Mare la unitățile spitalicești de acolo, în caz de urgențe. După ora 15,00 nu există posibilitate de acordare de asistență medicală de specialitate pentru copii.

Aflăm de la angajați ai spitalului că nașterile sunt asistate doar în intervalul orar 8,00 – 13,00! Un singur medic pediatru nu poate face față 24 de ore din 24.

de Careian la 17 August 2020 – 15:27

,,Spitalul din Carei e egal cu 0.Nu se primesc nasteri numai intre 8-13,dar personalul primeste salar pe norma intreaga. Nu este pediatrie . Nu este radiolog. Nu este ortoped. Nu este urolog. Dar este un managment superb,,

Ați luat la cunoștință de situația de la Spitalul Municipal Carei  cei din grupul  din imaginea de mai jos care debitați minciuni pe nerăsuflate?!

Lasati un comentariu