Scheletele din dulapul administrației Kovacs-Keizer

• publicat la: 20 august 2022
Scheletele din dulapul administrației Kovacs-Keizer

Joi, 18 august 2022, a avut loc la sediul Primăriei Carei ședința Consiliului Local. Astăzi este sâmbătă, 20 august 2022 dar pe pagina UAT Municipiul Carei nu au fost postate proiectele de hotărâre discutate la ședința de joi, 18 august 2022. Ședințele de CL sunt publice iar administrația locală este obligată să publice proiectele de hotărâre de pe Ordinea de Zi înainte de începerea dezbaterilor.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei se comportă de parcă ar avea imunitate și ar fi deasupra legii.

Nici măcar politicienii, vocali când vine vorba de Satu Mare, nu au curaj să facă vreo referire la situația din Republica de  la Carei. Că doar e vorba de municipiul unde românii nu au niciun reprezentant în conducerea primăriei. Familia SRL ar fi o denumire mult mai potrivită pentru Primăria Carei.  O avea UDMR Carei susținere din partea serviciilor?

Concluzia este că administrația Kovacs-Keizer are mereu schelete în dulap, au mereu ceva de ascuns de ochii careienilor. Încurajați de lipsa de reacție a autorităților și a justiției, primarul evazionist și vicele pensionar folosesc banii orașului de parcă ar fi luați din buzunarul lor. Plăcerea lor sadică este umilirea românilor.

Cele două marionete nu se pot ridica nici până la genunchiul broaștei în lipsa banilor publici pe care s-au făcut stăpâni. Se tem să își facă public până și CV-ul și raportul de activitate dar nu se sfiesc să își bată joc  de comunitatea românească și de cei care nu fac parte din grupul de interese.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu