Prefectul Roca nu mai reprezintă Guvernul României și face jocurile UDMR Carei

• publicat la: 9 noiembrie 2023
Prefectul Roca nu mai reprezintă Guvernul României și face jocurile UDMR Carei

Buletin de Carei a semnalat în repetate rânduri sfidarea la adresa careienilor din partea administrației Kovacs-Keizer care refuză să facă publice informațiile de interes public pe pagina și site-ul Primăriei Carei. Careienii fac parte din România, din județul Satu Mare, și înafară de primarul evazionist își plătesc taxele  și impozitele. Pe ei cine  îi reprezintă la nivel guvernamental?

Astăzi, 9 noiembrie 2023, de la ora 14,00 a avut loc o ședință de Consiliu Local dar proiectele de hotărâre nu au fost făcute publice la fel cum nu sunt publice nici Achizițiile Publice din anul 2023.

Știm că pensionarii udemeriști care sunt primarul Kovacs și viceprimarul Keizer își fac un titlu de glorie din a nu respecta nici careienii și nici legislația în vigoare dar dacă prefectul Roca nu face față acestor provocări atunci nu mai reprezintă Guvernul României în teritoriu. Se pare că pentru prefectul Roca există doar municipiul Satu Mare dar îi aducem aminte că și municipiul Carei este teritoriu românesc și face parte din județul Satu Mare așa că nu mai trebuie să fie complexat în fața administrației Kovacs-Keizer.

Curaj domnule prefect Roca! Demonstrați că nu ați abandonat careienii și că puteți face față dictaturii Kovacs-Keizer!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu