Ședințe la foc automat la Consiliul Județean Satu Mare. PNL se retrage iar PSD și PMP vor susține UDMR

• publicat la: 16 august 2022
Ședințe la foc automat la Consiliul Județean Satu Mare. PNL se retrage iar PSD și PMP vor susține UDMR

Momente  inedite la Consiliul Județean Satu Mare. Președintele Pataki Csaba convoacă ședință după ședință azi, 16 august 2022, după anunțul PNL Satu Mare de retragere a celor doi vicepreședinți de la CJ Satu Mare.

Prima ședință a fost convocată pentru ora 12,00, pentru eliberarea din funcții a vicepreședinților de la PNL Satu Mare iar cea de-a doua va avea loc  dela ora 15,00 pentru alegerea noilor vicepreședinți.

„Consiliul Județean Satu Mare este motorul dezvoltării județului Satu Mare, lucru demonstrat în ultimii ani.

Dezvoltarea județului se poate face doar atunci când toți partenerii susțin acest demers. Din păcate, în ultima vreme, PNL Satu Mare a susținut o politică a dezbinării și distrugerii, a blocării proiectelor de dezvoltare. Munca primarilor PNL din județ, proiectele acestora, sunt puse în pericol și subordonate interesului și obiectivelor personale ale unei singure persoane. În urma acestui demers ieftin și politicianist, au de pierdut doar cetățenii județului Satu Mare.

Ca să poţi genera o dezvoltare în care Consiliul Judeţean şi primăriile din județ să colaboreze pentru dezvoltarea comunității este nevoie de o echipă la județ, de o majoritate în consiliu și de un parteneriat cu primăriile, pentru ca proiectele să fie duse la bun sfârșit și să fie atrase noi finanțări și investiții.

Organizațiile județene ale UDMR, PSD și PMP susțin proiectele de dezvoltare a județului Satu Mare. Orice formațiune politică, când reprezintă cetățenii, trebuie să funcționeze după principii și pe o anumită normalitate”, se arată în comunicatul UDMR.

 

 

Lasati un comentariu