Cupa 25 Octombrie Carei, ediția 51, a fost un succes. Doar Prefectul a onorat cu prezența. VIDEO

• publicat la: 21 octombrie 2022
Cupa 25 Octombrie Carei, ediția 51, a fost un succes. Doar Prefectul a onorat cu prezența. VIDEO

Astăzi a avut loc la Carei cea de-a 51-a ediție a concursului de atletism Cupa 25 Octombrie, sub egida Federației Române de Atletism. Organizarea competiției a aparținut profesorului Florin Turcu și colaboratorilor săi.

Au sosit sportivi de la cluburi sportive din 8 orașe, peste 200 de elevi însoțiți de părinți și antrenori.

Startul concursului s-a dat la ora 10,30 în prezența prefectului Radu Roca, a directorului cancelariei prefectului, Radu Iancu și a consilierului prefectului Florin Mureșan.


.
Din partea Primăriei nu a fost NIMENI prezent, nici din partea Consiliului Local Carei. Mai mult, prestigioasa competiție sportivă, aflată la cea de-a 51-a ediție, NU A FOST sprijinită financiar de administrația Kovacs-Keizer. Nimeni din redacția Primăriei Carei nu a fost de față la Cupa 25 Octombrie editia 51 dar linșează mediatic organizatorii spectacolului dedicat Zilei Eliberării orașului Carei.

Vremea excelentă, însorită, a permis elevilor să își pună în valoare aptitudinile sportive la întreaga capacitate.

GALERIE FOTO

Cluburile sportive din Cluj Napoca, Arad, Zalău, Negrești Oaș, Baia Mare, Satu Mare, Sighetul Marmației au apreciat munca depusă de profesorul Florin Turcu și au acceptat condițiile care nu au depins de organizator.

..


.

.

.

Sponsorii acestui important eveniment sportiv derulat sub egida Federației Române de Atletism au fost SC Agrotex Carei, Înfrățirea SA, Alconor SRL, Best Car SRL și OCH Taxi SRL Carei.

Câștigătorii primelor trei locuri au primit cupe, medalii și diplome.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu