Un primar plictisit de fețele consilierilor municipali convoacă o nouă ședință online

• publicat la: 4 octombrie 2022
Un primar plictisit de fețele consilierilor municipali convoacă o nouă ședință online

Primarul evazionist Eugen Kovacs s-a plictisit de fețele consilierilor locali și convoacă doar ședințe online, știut fiind că acestea nu se desfășoară online de fapt ci se trimit doar voturile prin poșta electronică. La Primăria Carei nu a asistat nimeni vreodată la o ședință online așa cum au loc la alte primării din județ și unde se pot vedea în direct toți participanții și luările lor de cuvânt.

Plictiseala primarului e de înțeles din moment ce nu este deloc stimulat să poarte un dialog, ședințele  în format fizic  derulându-se în cea mai deplină ordine: se citesc numele proiectelor, se consultă comisiile  și se solicită votul consilierilor. Nu trebuie să ai multă școală ca să înveți să ridici mâna atunci când ți se cere.

Miercuri, 5 octombrie 2022, evazionistul  de la Primăria Carei a convocat o ședință de îndată pentru a i se aproba proiectul de modificare a unui alt proiect privind renovarea energetică a cantinei de la Liceul Simion Bărnuțiu unde este director consilierul județean UDMR, Gindele Emeric.

Pe când o ședință de discuții despre dubla finanțare a porțiunii de drum de pe bdul 25 Octombrie sau despre deturnarea de fonduri de la SC Piețe SRL Carei dacă tot s-a accesat un proiect despre creșterea transparenței și a eliminării corupției din administrația locală?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu