Primarul evazionist Kovacs convoacă ședință de Consiliu Local cu prezență fizică

• publicat la: 6 octombrie 2022
Primarul evazionist Kovacs convoacă ședință de Consiliu Local cu prezență fizică

Primăria Carei anunță ședință extraordinară de Consiliu Local pentru data de 7 octombrie 2022, cu prezență fizică. O fi citit materialul apărut în Buletin de Carei și s-a gândit că e momentul să vadă și fețele consilierilor nu doar mail-urile cu voturile lor din ultimele ședințe.

Un primar plictisit de fețele consilierilor municipali convoacă o nouă ședință online

Pentru ședința de vineri, 7 0ctombrie, Ordinea de Zi are nu mai puțin de 25 de proiecte de hotărâre și un punct de Diverse deși la ședințele extraordinare acesta a fost mereu respins de primarul evazionist.

Nu toate punctele incluse pe Ordinea de Zi sunt de natură extraordinară dar primarul evazionist face parte din alianța politică de la guvernare și politician la politician ,,nu își scoate ochii,,.

Evident că proiectele de hotărâre pentru ședința extraordinară din data de 7 octombrie 2022 nu sunt  făcute  publice pe www.municipiulcarei.ro…pentru că la primariacarei.ro se deschid jocuri de noroc de pe urma cărora se alege cineva cu bani frumoși.

,,Transparența,, e vorbă în vânt la UAT Municipiul Carei, cuvântul fiind folosit doar când se pot accesa bani de proiecte pe seama lui.

ORDINEA DE ZI a ședinței extraordinare:

 

 

 

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu