Careienii nu au manifestat interes pentru expoziția fotografică din Ungaria de la castel

• publicat la: 19 noiembrie 2022
Careienii nu au manifestat interes pentru expoziția fotografică din Ungaria de la castel

Tot mai multe activități ale asociațiilor și instituțiilor din Ungaria au loc la Carei în preajma Zilei Naționale a României. Se pare că publicul din Ungaria nu mai prezintă interes pentru expozanți sau ansambluri folclorice așa că trec granița și vin la Carei.

Sâmbătă, 19 noiembrie 2022, începând cu ora 17.00, în Castelul Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de artă fotografică „Prin ochii noștri” a fotoclubului din Sopron. Careienii au manifestat lipsă de interes pentru expoziția sosită din Ungaria.

Expoziția este deschisă publicului în perioada 19 noiembrie – 2 decembrie 2022, conform programului muzeului municipal.

Evenimentul a fost organizat de Fotoclublul „Vasile Vénig László” din Carei, Fotoclubul din Sopron, Primăria Sopron, cu sprijinul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Deși este director al secției Carei a Muzeului Județean Satu Mare, consilierul UDMR Hago Nandor organizează pe bandă rulantă doar activități cu clubul fotografic unde este președinte. Așteptăm cu interes manifestarea organizată de secția Carei a Muzeului județean Satu Mare cu ocazia Zilei Naționale a României.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu