Primăria Carei anunță ședință ordinară a Consiliului Local, prima din iunie încoace

• publicat la: 11 noiembrie 2022
Primăria Carei anunță ședință ordinară a Consiliului Local, prima din iunie încoace

Primăria Carei anunță ședință ordinară a Consiliului Local pentru data de 15 noiembrie 2022, de la ora 14,00. Ultima ședință ordinară a Consiliului Local Carei a avut loc în luna iunie deși legea 215 prevede că acestea trebuiesc organizate  lunar. Nu și în Republica de la Carei unde primarul evazionist este președintele UDMR Carei, un ONG prezent mereu la guvernare alături de partidele românești.

Ordinea de Zi cuprinde 16 proiecte de hotărâri, majoritatea având ca temă rectificări de buget și execuții bugetare ale instituțiilor din subordinea Primăriei Carei. Singurul angajat din Primărie care intervenea cu detalii despre proiectele pe teme economice era administratorul public Beko Tamas, nu directorul economic care semnează actele oficiale când ca director când ca și sef serviciu contabilitate, în funcție de …oportunitate. Careienii așteaptă să audă prin vocea directorului economic, Gindele Emese,  detalii despre proiectele ce cuprind rectificări și execuții bugetare.

Sperăm prea mult dacă cerem să se facă public la cine au ajuns sumele din deturnarea de fonduri de la Piața Agroalimentară Carei? Nu de alta dar banii dispăruți au fost și sunt plătiți de careieni din bugetul local prin acțiunea…,,plăți eșalonate pentru datorii piața Carei,,.

Ordinea de Zi a ședinței din data de 15 noiembrie 2022

.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu