Primarul evazionist Kovacs își face imagine pe munca și banii altora

• publicat la: 8 noiembrie 2022
Primarul evazionist Kovacs își face imagine pe munca și banii altora

Cel care nu a fost capabil să își păstreze niciuna din cele 5 societăți de fabricare mic mobilier, falimentare toate, nici măcar locuința proprie, își plătește din bani publici fotograf pentru imagine personală. Pagina  oficială a Primăriei Carei este folosită de evazionistul care este primar pentru cultivarea imaginii sale pe modelul ceaușist. A rămas cu sechele din perioada  în care era activist de partid.

Plătim din banii orașului un fotograf care să îl imortalizeze lângă construcțiile ridicate nu din banii lui personali ci din fonduri publice. Cei care au lucrat la proiect nu sunt menționați. Primarul evazionist Kovacs nu are  nicio specializare în domeniul construcțiilor și nu a construit nimic durabil ca persoană fizică deci este  o sfidare acțiunea sa de apreciere a calității unei munci pe care nu o stăpânește.

Pe pagina oficială a Primăriei nu sunt consemnate activitățile la care participă primarul, acele activități unde flutură steagul tricolor, Ziua Eroilor, Ziua Armatei Române.E prea mult tricolor românesc acolo și deranjează conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei.

Așteptăm cu interes  imaginile care să ateste că și-a plătit datoriile la bugetul de stat și cele care să ateste că nu mai stă în gazdă pe la alte persoane.

Vizita de azi de la viitorul centrul recreativ cu bazin de înot, care se construiește lângă stadionul Victoria, denotă cât este de ahtiat după apariția sa în spațiul public dar fără niciun careian în jur, fără nimeni dintre cei cărora li se datorează acest proiect.

Furt de imagine se  numește ceea ce faceți tovarășe primar evazionist! Unde sunt cei care au lucrat la acest proiect, adevărații autori? Când veți plăti taxe și impozite locale?

Are tupeul să afirme că se declară mulțumit de modul în care evoluează lucrările, el care nu a construit  niciun imobil. ”Partea de clădire care va adăposti sala de yoga, de șah și de tenis de masă este deja înălțată. De asemenea, se execută pereții piscinei. Lucrările avansează conform graficului stabilit împreună cu executantul”, a declarat primarul evazionist Eugen Kovacs.

Centrul recreativ din incinta bazei sportive Victoria din municipiul Carei va cuprinde un bazin de înot (25 m lungime cu şase culoare), o sală de gimnastică de mici dimensiuni, având alături un miniteren de fotbal şi un şah în aer liber.
Lucrările, în valoare de 13,7 milioane lei, sunt executate de asocierea Tarr & Tarr SRL- M Sys SRL- Constructorul Salard SRL. Investiția este finanțată în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020.
Care sunt sporurile de proiect și cine le va încasa?
.
.
Buletin de Carei

comentarii

de Comarov la 8 noiembrie 2022 - 14:34

Mare performanta,excelent,dar când se termină lucrările???

Lasati un comentariu