Careieni pentru careieni. Târg caritabil pentru cei afectați de explozia din februarie

• publicat la: 2 decembrie 2022
Careieni pentru careieni. Târg caritabil pentru cei afectați de explozia din februarie

Careienii afectați de explozia din data de 27 februarie 2022 au ajuns  subiect de Târg de Crăciun în lipsa implicării Primăriei Carei. Foarte binevenită inițiativa Liceului Teoretic Carei pentru strângerea de fonduri necesare refacerii apartamentelor distruse de explozia violentă.

Târgul de Crăciun va avea loc în data de 9 decembrie 2022, de la ora 16,00, la Liceul Teoretic Carei, în sala de sport și în curtea școlii. Se anunță standuri variate, cu tematică de Crăciun dar și cu mâncăruri și gustări calde, preparate pe loc de către elevi și profesori.

Una din cele mai importante unități industriale din oraș, Ardealul SA, a anunțat că va susține beneficiarii, în plus, cu jumătate din suma care se va strânge cu această ocazie.

Comunitatea careiană a reacționat și de această dată pentru a ajuta semenii aflați la necaz.

În mod normal, apartamentele distruse, și nu puține, trebuiau refăcute de cel vinovat…pentru că nimeni nu mai crede în basme de genul…de la  un ochi de aragaz lăsat aprins peste noapte a avut loc o explozie atât de violentă. Nu degeaba a fost scoasă până și ușa de la intrarea pe scara blocului înainte de sosirea experților angajați pentru constatări. Până și blocul de peste drum a fost afectat.

Careienii cu apartamentele distruse de explozia din 27 februarie 2022 au nevoie acum de sprijinul nostru. Li se cer sume importante pentru refacerea apartamentelor. Cei care nu vor putea dispune de sumele solicitate pentru refacere vor fi nevoiți să le scoată la vânzare, evident  la preț modic iar unii stau deja la pândă pentru a face oferta.

Fiecare dintre noi puteam fi într-o situație similară așa că la ceas de nevoie trebuie să ne ajutăm unii pe alții și să nu permitem ca cei care au muncit  o viață pentru apartamentele lor să le piardă acum, la o vârstă nu tocmai tânără.

Nu ne așteptăm ca cei din conducerea primăriei sau membrii grupului de interes să își doneze salariul pe o lună în contul asociației dar poate vor contribui cu o parte din sporurile de proiecte încasate. Nu ne așteptăm nici ca acest material să apară pe pagina liceului unde se postează doar materiale îngăduite de conducere cu aviz de la cabinetul primarului.

Cu siguranță însă careienii vor da dovadă din nou de spirit frățesc și vor ajuta din puținul lor persoanele aflate  la necaz.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu