Elevii Școlii Gimnaziale nr.1 Carei au colindat la Castel

• publicat la: 10 decembrie 2022
Elevii Școlii Gimnaziale nr.1 Carei au colindat la Castel

Vineri a avut loc la Castel o  activitate a Școlii Gimnaziale nr.1 dedicată sărbătorilor de iarnă. Au fost implicate cadrele didactice Mureșan Maria, Csigi Eniko, Sfîra Elena,  Knecht Andrea și Pop Melania. Proiectul tematic ,,Crăciunul este acolo în sufletul tău,, s-a adresat părinților și elevilor din clasele mici, de la cea preagătitoare până la clasa a IV-a.

Scopul proiectului a fost dezvoltarea cunoștințelor legate de Sărbătoarea Crăciunului, dezvoltarea relațiilor de socializare în cadrul colectivului de elevi prin cultivarea interesului față de obiceiurile de Crăciun.

Dansul ,,Jingle Bells” a  fost prezentat de elevii clasei I iar colindele ,,Moș Crăciun cu plete dalbe și Domn, Domn să-nălțăm de către  clasa pregătitoare. Au urmat Dansul ,,Here comes Santa Claus-cls.a II-a și a III-a, Dansul ,,We Wish you a Merry Christmas”-cls a IV-a, Corul claselor primare –Fulgi de nea cad din cer,  Poveste de Crăciun, Altfel de colind, Iată, vine Moșul!
Tot în cadrul acestor activități s-au realizat Felicitări de Crăciun, Globuri personalizate și împodobirea bradului cu globuri.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu