La Carei se ascund proiectele de la ședințele de CL. Doar la intervenția Buletin de Carei se fac publice dar fără rapoarte de specialitate și anexe

• publicat la: 14 decembrie 2022
La Carei se ascund proiectele de la ședințele de CL. Doar la intervenția Buletin de Carei se fac publice dar fără rapoarte de specialitate și anexe

La data desfășurării ședinței de CL din 12 decembrie 2022 nu erau postate pe site proiectele de hotărâre de pe Ordinea de Zi nici măcar la ora 18 seara.

Situație identică și pentru ședința CL din 15 decembrie 2022. Nici până la această oră nu au fost făcute publice proiectele de hotărâre de pe Ordinea de Zi. 

Ascunderea proiectelor de hotărâre de ochii careienilor înainte de ședințele de Consiliu local a devenit la Primăria Carei o practică obișnuită. Prefectura Satu Mare nu se  poate impune la UAT Municipiul Carei. Ar deranja alianța PSD-PNL-UDMR.

Proiectele de pe Ordinea de Zi a ședinței din data de 12 decembrie 2022 au fost publicate nu înainte de ședință ci azi, 14 decembrie 2022. Proiectele de pe Ordinea de Zi a ședinței extraordinare a CL din data de 15 decembrie 2022 nu au fost postate pentru a fi citite de careieni. Lipsesc cu desăvârșire rapoartele de specialitate precum și anexele din care ar reieși jocurile grupuli de interese pe bani publici.

Doar cei corupți se tem să facă publice documentele ce se aprobă în ședințele publice de Consiliu Local.

Având în vedere ingineriile imobiliare practicate la Primăria Carei nu e de mirare că se ascund proiectele ce apar pe Ordinea de Zi a ședinței din 15 decembrie 2022. Deja s-a stabilit ziua și ora pentru chermeza de la Urziceni că doar nu există nicio sincopă în funcționarea mașinii de vot din Consiliul Local.

Ordinea de Zi a ședinței din data de 15 decembrie 2022

Păi cum să pună Primăria Carei proiectele cu jongleriile imobiliare pe site? Să vedem cumva cine sunt cei care au liber la cumpărare de terenuri din domeniul public?

Nici minutele ședințelor de CL nu apar așa cum e prevăzut de lege…

Vă reamintim că din conducerea primăriei Carei nu face parte niciun român ci doar reprezentanți ai UDMR Carei iar primarul nu plătește taxe și impozite locale, nu mai locuiește în Carei și aplică politica discriminatorie pe bani publici.

Buletin de Carei

Primarul Kovacs risipește banii de la bugetul local dar cere careienilor cumpătare

 

 

Lasati un comentariu