Buletin de Carei participă la ședința CL după intervenția Prefecturii

• publicat la: 13 iulie 2020
Buletin de Carei participă la ședința CL după intervenția Prefecturii

După solicitarea punctului de vedere adresat Instituției Prefectului Satu Mare privind  limitarea de către primarul Kovacs a participării la sedința extraordionară a CL Carei și răspunsul primit prin care Prefectura confirmă că ședințele de Consiliu Local sunt publice  am reușit  urmărirea dezbaterilor consilierilor locali din Sala festivă. Practic,  dezbaterile au lipsit cu totul. A fost doar  o înșiruire a punctelor de pe ordionea de zi după ce consilierul ALDE Bujor Păușan a fost ales  președinte de ședință. Trei dintre consilieri, alții decât cei de la UDMR, au specificat  pentru Buletin de Carei că nu au avut loc ședințe de comisii deși în plenul ședinței a fost menționat că ar fi avut loc. Unul dintre consilieri a fost întrebat ieri, duminică, dacă are ceva de spus despre proiectele de pe Ordinea de Zi iar dacă nu are nimic special de spus atunci nu se mai reunește comisia de specialitate din care face parte.

Consilierii UDMR în frunte cu primarul Kovacs și viceprimarul Keizer au intrat în Sala Festivă la ora 11 și 3 minute iar ședința a ținut 25 de minute.

Secretarul juridic  Adela Oprițoiu a semnalat doar absența consilierului Ilie Ciută care se află la Curtea de Apel Oradea la o înfățișare a procesului cu UAT Municipiul Carei dar nu a semnalat absența consilierului Ionuț Oneț, ecoul primarului Kovacs de la toate ședințele de până acum.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu