Primarul Kovacs risipește banii de la bugetul local dar cere careienilor cumpătare

• publicat la: 13 decembrie 2022
Primarul Kovacs risipește banii de la bugetul local dar cere careienilor cumpătare

Primarul evazionist convoacă ședință extraordinară de Consiliu Local pe data de 15 decembrie 2022 în sala festivă din Primăria Carei. Adică în cea mai mare sală, sală ce presupune cele mai mari cheltuieli pentru iluminat  și încălzire.

Aceasta e cumpătarea la care făcea referire primarul evazionist zilele trecute când încerca să ne convingă de limitarea iluminatului de sărbători. Careienii nu au fost de acord cu bălmăjelile primarului și au reacționat pe toate rețelele de socializare așa că acum s-au mai scos din ornamentele de Crăciun plătite generos  din bugetul local anii trecuți.

Primarul evazionist nu plătește taxe și impozite locale din anul 2008. El doar consumă și obligă la cheltuieli nejustificate din bugetul local.

Prin aceleași politici păguboase de management a reușit performanța de a falimenta fiecare dintre firmele conduse…și nu puține la număr. Acum aplică și la primărie politica păguboasă…că doar nu dă din buzunarul său.

Tot la bugetul local avea de plătit primarul evazionist niște datorii consistente prin anul 2008. Încă nu vrea să ne comunice când anume le-a plătit sau…dacă le-a plătit.

Până se lămurește problema plătii datorilor la bugetul local și a drumului făcut la Agenția Națională de Resurse Naturale din București, solicităm primarului evazionist să manifeste CUMPĂTARE în cheltuirea banului public, să lase deoparte grandomaniile și orgoliile și să folosească sala de ședințe a Consiliului Local nu sala festivă ce necesită un efort financiar prea mare pentru încălzire și iluminat în această perioadă.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu