Primăria Carei face public programul de distribuție a pachetelor alimentare după intervenția Buletin de Carei

• publicat la: 16 decembrie 2022
Primăria Carei face public programul de distribuție a pachetelor alimentare după intervenția Buletin de Carei

Nu este pentru prima dată când e nevoie de intervenția Buletin de Carei pentru a pune  la treabă angajații Primăriei Carei. Spre deosebire de cei angajați și plătiți din banii careienilor, Buletin de Carei face voluntariat în folosul comunității.

A fost nevoie de o singură oră pentru a posta un comunicat ce trebuia să apară cu câteva zile  înainte de începerea distribuirii ajutoarelor. În graba mare, au postat comunicatul de anul trecut  și au uitat să opereze TOATE modificările astfel că au anunțat că se distribuie  și produse de igienă, fapt infirmat de Adrian Oșan azi dimineață, la locul distribuției de pe Calea Armatei Române 77.

Pachetele se adresează și persoanelor afectate de calamități sau situații de urgență. Dacă li s-a refuzat plata chiriilor, poate că cei afectați de explozia din 27 februarie vor beneficia măcat de ajutoare alimentare.

 

Potrivit comunicatului remis de Direcția de asistență socială, la Carei vor beneficia de pachete alimentare un număr de 792 de persoane spre deosebire de municipiul Satu Mare unde doar 410 persoane întrunesc condițiile cerute pentru a primi ajutoare.

FIECARE PACHET are aproximativ 25 de kg și conține făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve de carne de vită și de carne de porc, conserve pate de ficat, compot de fructe, gem de fructe.

Deși în titlu apar și produsele de igienă, în comunicat acestea nu se mai regăsesc fapt ce denotă lipsa de competență a celor ce întocmesc comunicatele.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu