Pentru careienii rămași fără apartamente nu se acordă scutire de impozit. Doar pentru asociațiile favorite ale primarului evazionist

• publicat la: 16 februarie 2023
Pentru careienii rămași fără apartamente nu se acordă scutire de impozit. Doar pentru asociațiile favorite ale primarului evazionist

Primarul evazionist Kovacs, cu reținere lunară de 30% din venit pentru a se recupera din datoriile pe care le are la buget, inițiază pe bandă rulantă proiecte de hotărâre pentru scutirea de la plata impozitelor a unor asociații dragi lui, Equus fiind  în topul preferințelor.

Așteptăm cu interes inițierea proiectului de hotărâre pentru scutirea de la plata impozitelor pentru careienii afectați de explozia din 27 februarie 2022 și care de atunci nu mai pot locui în apartamentele lor. La ora actuală sunt în situația de a plăti impozit  pentru un apartament în care  nu locuiesc și nu din vina lor.

Conducerea municipiului Carei, exclusiv UDMR, a plătit chirii pentru cei afectați de explozie doar pentru 6 luni de zile spre deosebire de primăriile din alte localități unde au avut loc incidente similare. Primăria Carei a preferat să dea peste 288 mii lei pentru o firmă de casă pentru degajare moloz din apartamente, doar pentru etajele 3 și 4. Suma este similară cu cea care li se cere acum locatarilor pentru reparație acoperiș.

Primăria Suceava va asigura cazarea familiilor evacuate după explozia din Burdujeni și va oferi ajutoare financiare pentru reparațiile mașinilor avariate și înlocuirea geamurilor sparte de la alte apartamente

Consiliul Județean Satu Mare nu s-a implicat deloc în ajutorarea careienilor afectați de explozie, nefiind cuprinsă în buget nicio lucrare pentru reabilitarea blocului afectat de explozia din 27 februarie 2022.

Se fură din apartamentele afectate de explozia din 27 februarie

Peste 288 mii lei pentru eliberare amplasament la locul exploziei din 27 februarie. Se fură în continuare din locuințe

Nici expertiza promisă a fi terminată până în ianuarie 2023 nu este făcută publică.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

comentarii

de Kenterov la 16 februarie 2023 - 21:43

Bine CA a maturat sub covor in frunte cu evazionistul toata cacatul, nimeni nu e vinovat dupa un an,Eonul spala mainile:Am scapat, ce Bine. Mandrim cu un oras pe nivel Austria,cu tot felul de modernizari:autobuse, drumuri, Sali, centru de sport etc.Ce am rezolvat? UN BLOC EXPLODAT INFLORESTE CENTRUL ORASULUI PANA CAND?

Lasati un comentariu