Dezinformări marca Eugen Kovacs primar evazionist în direct la emisiunea ITV

• publicat la: 1 februarie 2023
Dezinformări marca Eugen Kovacs primar evazionist în direct la emisiunea ITV

Afirmații șocant de mincinoase a debitat primarul evazionist al Careiului la emisiunea ITV moderată de Mihai Sălceanu. Întrebat de domnul Sălceanu cum s-a implicat primăria în cazul careienilor rămași fără apartamente  în urma exploziei violente din data de 27 februarie 2022, evazionistul Eugen Kovacs a avut tupeul de a afirma că a plătit chirii pentru cei afectați, până în luna decembrie când de fapt s-au plătit doar pentru 6 luni de zile. Suma alocată a fost de 800 lei lunar. Acesta o fi ajutorul consistent la care făcea referire?

S-a bătut monedă pe lipsa asigurărilor de locuință. Pentru conformitate, informăm că persoana care a avut asigurare pe locuință a primit doar o treime din suma pentru care s-a asigurat deși nu a fost vinovată pentru explozie.

Unul dintre apartamente aparține Primăriei Carei și era dat în chirie. De ce nu avea asigurare încheiată?

Tot primarul evazionist a afirmat că a plătit peste 200 mii lei pentru degajarea molozului rezultat în urma exploziei.   De fapt, suma a fost de 288 mii lei, acordată unei firme de casă și în timpul lucrărilor, proprietarii de apartamente s-au plâns că li s-au furat lucruri, în special obiecte sanitare din locuințe. S-a furat chiar  și o vană, robinete, vase de wc și chiuvete.

S-a furat la greu din locuințele devastate de explozia din Carei. Din luna august nu se mai acordă ajutor pentru chirie

Peste 288 mii lei pentru eliberare amplasament la locul exploziei din 27 februarie. Se fură în continuare din locuințe

Despre toate aceste fapte primarul declară că sunt ,,prostii omenești,,. Urmăriți intervenția de la  min. 1.21.10

Readucem în atenția cititorilor faptul că primarul evazionist a venit la fața locului unde  a avut loc explozia doar după intervenția prefectului Roca, primarul locuind  în Urziceni pădure.

Careienii afectați de exlozie afirmă că ușa de la intrarea  în bloc precum și ușile de la apartamente au fost ridicate ca să nu se vadă că suflul exploziei a venit de pe casa scărilor  și nu dintr-un apartament. Practic o scurgere de gaz de la un ochi de aragaz de la etajul 4 nu ar fi distrus ușa de intrare de la parter precum și câteva apartamane de la blocul din față și cel lateral. Nimic  despre toate acestea nu a adus în discuție primarul mincinos.

Careienii rămași fără apartamente  în urma exploziei din 27 februarie 2022 nu au fost cuprinși în lista persoanelor care primesc ajutoare alimentare de la guvern. A trecut luna ianuarie 2023 și încă nu a fost făcut  public rezultatul expertizei tehnice.

Careienii rămași fără locuințe  în urma exploziei din 27 februarie 2022 nu au uitat încă de cele afirmate de primarul evazionist la singura întâlnire acceptată: , să vă bucurați că sunteți sănătoși, că trăiți. Să fiți optimiști. Bine  că nu ați murit…asta e..s-a întâmplat, să vedem ce facem mai departe..speranța moare ultimul,,.

Despre cauza exploziei de la Carei vom afla în ianuarie 2023. Expert tehnic ținut la secret

Explozia de la Carei și misterul cauzei. Prefectul Roca preia atribuțiile primarului evazionist neinteresat de soarta careienilor afectați

Primarul Kovacs i-a primit pe careienii rămași fără locuințe în urma exploziei. ,,Să vă bucurați că trăiți, că sunteți sănătoși!,,

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

 

comentarii

de Comarov la 2 februarie 2023 - 12:14

Sub covor mai bine miroseste șmecheria.Totul maturat sub covor,Eonul aparat că și leul sălbatic de către leul african.Nimeni nu ajuta numai prin donatii din evenimente de târg,bogății județului da pt alte lucru,înălțăm busturile în orașul Carei City,asta cel mai important și în aprilie langa Primărie va exista un bust.Bravo Carei City.Tot înainte!!!Oraș pe nivel austriac 2023.!!!

Lasati un comentariu