Timpul s-a oprit în loc la Primăria Carei. Ultimele Achiziții publice și proiecte postate datează din 2019

• publicat la: 16 februarie 2023
Timpul s-a oprit în loc la Primăria Carei. Ultimele Achiziții publice și proiecte postate datează din 2019

Timpul s-a oprit în loc la Primăria Carei. A încremenit  pur și simplu, poate la vederea dictaturii și a cultului personalității prmarului și a vicelui, mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu. De fapt, amândoi au fost comuniști activi la PCR iar acum nu fac decât să ducă mai departe cele deprinse atunci.

La secțiunea Proiecte, timpul a încremenit la anul 2019. Proiectele implementate de către Primăria Carei nu le poți vedea pe site. Angajații din Primărie responsabili de proiecte ne cheamă la sediul Primăriei Carei dacă vrem să le vedem. Ca pe vremea în care primarul evazionist și vicele maistru erau mândri activiști de partid comunist. Nu reușesc să țină pasul cu noua tehnologie care permite vizualizarea unui proiect pe site-ul oficial al organizației guvernamentale Primăria Carei.

Situație identică și la capitolul Plăți. Din 2021 nu s-a mai actualizat secțiunea.

Nici compartimentul de comunicare și informare  nu se lasă mai prejos  așa că ultimul eveniment datează din 2 decembrie anul trecut. E drept că de Moș Nicolae nu s-au alocat sume  pentru cadouri pentru elevi așa cum se proceda în anii trecuți dar l-au trecut pe pagină…că dă bine la cei ce nu știu ce se petrece în administrația careiană.

De frică să nu se afle cum cheltuie banul public tandemul Kovacs-Keizer, nu se mai fac cunoscute Achizițiile Publice din 2019.

Haosul controlat domnește la Primăria Carei cu acceptul tacit al Instituției Prefectului Satu Mare. Alianțele politice sunt deasupra interesului și respectului pentru comunitate.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu