Noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza. NIMIC pentru românii cuprinși în LEGEA 154

• publicat la: 29 aprilie 2024
Noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza. NIMIC pentru românii cuprinși în LEGEA 154

Primul ministru Marcel Ciolacu este axat doar pe susținerea oricărui neromân cu probleme.

Primul ministru Marcel Ciolacu nu vrea sub nicio formă să asigure egalitatea în drepturi a urmașilor românilor persecutați etnic în 1940 cu minoritarii. Premierul Ciolacu poate rezolva în 2 zile eliminarea discriminprii și aplicarea Legii 154 și pentru români doar că nu vrea din 27 ianuarie încoace să aplice Legea 154 și pentru români!

România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza. În cursul dimineții a fost trimis un nou transport cu produse alimentare și articole de cazarmament – corturi, saci de dormit, paturi etc. – în valoarea totală de 8,2 milioane de lei, puse la dispoziție de Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.
Decizia de acordare a acestor produse a fost luată în cadrul Comitetului Național pentru Situații de Urgență, condus de prim-ministrul Marcel Ciolacu.
Transportul se realizează cu resurse naționale până în HUB-ul constituit de Comisia Uniunii Europene în Republica Cipru. Ulterior, prin Mecanismul European de Protecție Civilă, transportul ajutorului umanitar pe relația Republica Cipru – Fâșia Gaza se face cu ajutorul agențiilor specializate ONU.

Atrocitățile din 1940 la adresa românilor au fost de neimaginat pentru o minte umană și totuși premierul Ciolacu continuă să discrimineze urmașii românilor persecutați etnic în 1940.

 

comentarii

de Stanescu Anton la 29 aprilie 2024 - 17:09

Premierul Ciolacu, dacă era Român adevărat nu discrimina Românii față de celelalte minorități care primesc indemnizația, pe aceiași lege. Din păcate după 90 am avut numai conducători care nu au ținut cu populația Română, cum au ținut și ține cu populația minoritară.

Lasati un comentariu