DA pentru caii maghiarilor, NU pentru caii românilor la Satu Mare

• publicat la: 14 martie 2023
DA pentru caii maghiarilor, NU pentru caii românilor la Satu Mare

UDMR Satu Mare organizează în data de 15 martie  o defilare cu caii prin centrul orașului și au obținut toate avizele și aprobările necesare de la Primărie.

Aceeași Primărie Satu Mare a interzis la data de 22 august 2022, în cadrul evenimentului “Satele unite ale Maramureşului şi Sătmarului”, un proiect creştin, cultural şi patriotic, defilarea românilor cu caii în centrul orașului Satu Mare, invocând ca motiv, faptul că se aglomerează zona, intens circulată.

Aceeași Primărie Satu Mare a interzis în anul 2018, la data de 30 august, procesiunea românilor din Asociația refugiaților și expulzaților din 1940, pe mijlocul drumului.

Primarul sătmărean de la UDMR nu a reușit încă să conviețuiască în mod civilizat și respectuos cu românii majoritari din municipiul Satu Mare și forțează politici păguboase pentru liniștea comunității.

Buletin de Carei

În Anul Centenar la Satu Mare românilor li se permit procesiuni doar pe trotuar. Nu şi maghiarilor

Revoltător! La 78 de ani de la Dictatul de la Viena românii au voie în procesiune doar pe trotuar

 

comentarii

de liviu la 15 martie 2023 - 09:56

Măcar pentru alegerile următoare poate faceți și voi, românii cumva să aveți un singur candidat la primărie.Altfel….nu văd cum să evitați maghiarizarea zonei. Treaba voastră. Eu sunt plecat demult din acea zonă superbă. M-am înțeles bine cu maghiarii dar stau și mă gândesc dacă nu cumva a fost doar o iluzie.

Raspunsuri

Lasati un comentariu