Presa maghiară acuză Jandarmeria Română de dublu standard. Intervenția deputatului Cozma

• publicat la: 26 aprilie 2023
Presa maghiară acuză Jandarmeria Română de dublu standard. Intervenția deputatului Cozma

Presa maghiară acuză Jandarmeria Română de dublu standard, probabil nemulțumită de faptul că la Carei românii s-au comportat civilizat și nu au scandat lozinci xenofobe și nu s-au lăsat prinși în capcanele provocatoare întinse de președinta Ungariei.

Presa maghiară și cea aservită primarului evazionist de la Carei, președinte al UDMR, nu e deranjată de faptul că  vicepremierul Hunor nu a respectat caracterul oficial al limbii române dacă tot vrea să fie demnitar al statului român, de faptul că discursul președintei Ungariei nu a fost tradus în limba română și nici cele ale episcopilor și nici prezentarea  invitaților.

Presa maghiară și cea aservită primarului din Carei nu postează documentul care atestă că Ministerul Culturii nu a aprobat actuala formă de amplasare a grupului statuar.

Pentru ONG-ul UDMR se permit ilegalități pe teritoriul României?

UDMR are imunitate și nu ni s-a comunicat așa ceva?

Deputatul Adrian Cozma a avut o intervenție  pe acest subiect al acuzelor  la adresa Jandarmeriei Române.


Va fi în stare guvernul Ciucă să impună UDMR respectarea legilor din România? Imnul unui stat străin nu are ce căuta în fața unei organizații guvernamentale din România. De ce în Slovacia sau Croația minoritatea maghiară nu își permite astfel de sfidări la adresa statului de drept?

Guvernul Ciucă să ia atitudine și să impute celor care nu au respectat indicațiile Ministerului Culturii toată mascarada cu vizita președintei Ungariei, detașarea uriașă de forțe de ordine la Carei pentru un eveniment care nu avea avize legale.

Buletin de Carei

Primarul evazionist din Carei calcă în picioare avizul emis de Ministerul Culturii din România

Lasati un comentariu