Primăriile Carei și Satu Mare nu marchează ziua eliberării de sub ocupația bolșevicilor maghiari

• publicat la: 19 aprilie 2023
Primăriile Carei și Satu Mare nu marchează ziua eliberării de sub ocupația bolșevicilor maghiari

Miercuri, 19 aprilie 2023, s-au împlinit 104 ani de la eliberarea orașelor  Carei și Satu Mare de sub ocupația bolșevicilor  maghiari. Cele două primării sunt conduse acum de către primari din partea UDMR. Cei doi primari udemeriști beneficiază de toate avantajele financiare dar nu numai ce decurg din statutul lor de demnitari ai statului român dar nu știu să respecte, poate nici nu vor, comunitatea.

Pe paginile oficiale ale celor două primării nu se face nicio referire la victoria Armatei Române din această zi de 19 aprilie a anului 1919. Cum ar fi ca românii majoritari din județul Satu Mare să nu mai plătească taxe  și impozite în semn de protest pentru sfidarea de care dau dovadă cei doi primari dar și președintele Consiliului Județean, tot reprezentant UDMR?

Circarii comentatori care se dădeau de ceasul morții pentru că românii au fluturat steagurile tricolore la vizita iresponsabilei președinte a Ungariei la Carei de ce nu atrag acum atenția reprezentanților lor că este civilizat să respecți comunitatea pe care o reprezinți la nivel de conducere de municipiu sau județ? Sau poate că sunt  nostalgici după bolșevicii maghiari…

Aniversare. 104 ani de la eliberarea orașelor Carei și Satu Mare

Buletin de Carei

Lasati un comentariu