Posturi vacante de conducere la Poliția Locală Carei

• publicat la: 7 aprilie 2023
Posturi vacante de conducere la Poliția Locală Carei

Pe site-ul oficial al Primăriei Carei, la secțiunea Poliție Locală din cadrul Organigramei, apar ca fiind vacante cele două posturi de conducere. Situația trenează din 2008 pentru că tandemul Kovacs-Keizer nu vor un director competent la conducerea Poliției Locale ci doar o persoană obedientă. În cadrul Poliției Locale din subordinea Primăriei Carei există agenți cu studii superioare care sunt plătiți ca agenți cu studii medii.

Legislația din România nu este respectată la Primăria Carei cu acordul tacit al guvernanților care fac sluj în fața ONG-ului UDMR.

Președintele UDMR Carei, fost activist PCR,  ajuns primar după ce a fost dovedit ca și evazionist, nu vrea să organizeze concurs pentru posturile de conducere din cadrul Poliției Locale și joacă cartea numirilor pe post. Agenții cu studii superioare sunt plătiți ca și cei cu studii medii pentru a nu leza onoarea agentului numit de primar la conducere și care răspunde docil la toate comenzile.

Niciun reprezentant al guvernului în teritoriu nu are curaj să ia taurul de coarne și să impună respectarea legislației în curtea Primăriei Carei. Așa că cel mai competent udemerist careian, evazionistul ales ca președinte, face legea după bunul plac.

A existat totuși o încercare de intrare în legalitate dar după ce s-a văzut cine a obținut punctajul maxim la concurs….totul s-a anulat. Mircea Bumb a fost candidatul care a obținut cel mai mare punctaj la  ultimul concurs organizat dar era….nu doar prea român pentru conducerea orașului ci și prea reținut în a sta ghiocel în fața tandemului de vătafi Kovacs-Keizer. Drept urmare, concursul a fost anulat.

Așa că directorul serviciului Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei a fost  numit.

Ceremonie festivă de investire a noului director de la Poliția Locală din Republica de la Carei. VIDEO

Potrivit Organigramei, Poliţia Locală este  un serviciu subordonat direct primarului Kovacs şi Consiliului Local.

În organigramă  sunt  prevăzute două posturi de conducere care și la ora actuală apar ca fiind vacante. Cel numit la conducere apare la poziția 115 ca agent cu studii medii.

Nu are nici măcar permis de conducere!

Nu există postat nici măcar Raportul de Activitate pe anul trecut la secțiunea Poliția Locală.

Despre astfel de anomalii şi dezvăluiri puteţi citi numai în Buletin de Carei fapt pentru care se  duce o campanie susținută de presă împotriva noastră sau a celor care sunt aproape de noi pentru păstrarea unei comunități bazate  pe respect și legalitate.

Cârcotașii sunt rugați să combată cu dovezi concrete cele semnalate de Buletin de Carei. Pentru smiorcăieli apelați cu încredere la paginile cântăreților de casă ai primarului evazionist ,,nu provocați maghiarii,,.

Buletin de Carei

La Poliția Locală Carei directorul nu a dat concurs pe post ci a fost numit de primarul evazionist

 

Lasati un comentariu