Avem sau nu avem șef la Poliția Locală Carei? Primăria să posteze Raportul oficial al Poliției Locale Carei pe anul 2022

• publicat la: 6 martie 2023
Avem sau nu avem șef la Poliția Locală Carei? Primăria să posteze Raportul oficial al Poliției Locale Carei pe anul 2022

Raportul Poliției Locale semnat de coordonatorul Suciu Nicolae, agent superior, cu studii medii, nu se face public  de către Primăria Carei deși toti angajații sunt plătiți din banii careienilor! Raportul a fost strecurat la Diverse la ședința CL din 3 martie 2023 deși la ședințele extraordinare  nu există punctul Diverse.

Mai mult, în Organigrama din anul 2022, la Poliția Locală Carei nu există niciun conducător, ambele posturi fiind vacante iar Suciu Nicolae figurează ca ,,polițist local,,. Nu am uitat de simulacrul de  numire de șef Poliție Locală Carei, în plină pandemie, a polițistului Suciu Nicolae, cu studii medii.

Timp de 2 ani nu au avut timp angajații primăriei Carei să opereze modificările  în Organigramă sau de fapt numirea nu este legală?!

Ceremonie festivă de investire a noului director de la Poliția Locală din Republica de la Carei. VIDEO

Se pare că este unul din motivele pentru care Raportul Poliției Locale Carei se ține ascuns și nu se postează pe pagina oficială a Primăriei Carei.

Dubios. Şef la Poliţia Locală Carei fără concurs

Când va intra în legalitate Poliția Locală și se va organiza concurs pentru postul de conducere?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu