Reacția președintelui Societății Avram Iancu Carei după vizita președintei Ungariei la Carei

• publicat la: 14 aprilie 2023
Reacția președintelui Societății Avram Iancu Carei după vizita președintei Ungariei la Carei

După ce a primit sediu de la primarul Kovacs, președintele societății Avram Iancu filiala Carei își exprimă punctele de vedere doar la comentarii, pe blogul consilierului personal al primarului după vizita președintei Ungariei. Precizăm că pe tot parcursul perioadei premergătoare orei de începere a manifestărilor, la difuzoarele montate din metru în metru pe spațiul verde de către Primăria Carei a răsunat doar muzică ambientală maghiară, nici măcar un cântec românesc nu a fost oferit ca respect pentru românii prezenți.

,,Foarte urât, nu sunt pentru astfel de manifestări, o lipsă crasă de educație și bun simț. Păcat, trăim totuși în 2023. Noi trăim aici împreună zi de zi. Nu avem nevoie de navetiști să vină sa ne facă (ordine)” scrie Victor Micle la comentarii pe blogul opiniedecarei.com alimentat exclusiv de Szasz Lorand după cum recunoștea azi vară la Poliția Municipală.

Navetiștii la care face referire Victor Micle sunt românii de la Calea Neamului  dar și români cu sentimente curate pentru neam și țară veniți la invitația primarului Kovacs lansată constant înainte de acțiunea organizată de Primăria Carei la data de 12 aprilie 2023.

Pentru conformitate, românii de la AUR au fost adunați în jurul președintei Csiki Anca de la Carei, doamna care beneficiază mereu de cronică favorabilă din partea  consilierului personal al primarului udemerist.

Eroul Național Avram Iancu s-a remarcat mereu în luptele pentru obținerea de drepturi egale  pentru românii din Transilvania cu minoritarii. Avram Iancu nu s-a ascuns  niciodată în spatele unui secretar sau consilier al stăpânirii ci a stat drept în fața împăratului, a armatei conduse de maiorul Hatvani pe care l-a și învins fără drept de apel.

Rugăm președintele Victor Micle să facă publice imaginile de la manifestarea din 12 aprilie 2023 în care apare și alături de membrii AUR pentru a le putea posta și consilierul primarului evazionist.

Buletin de Carei

 

 

 

 

Lasati un comentariu