Ședință extraordinară la CL Carei. Careienii vor plăti pentru greșelile primarului evazionist

• publicat la: 25 aprilie 2023
Ședință extraordinară la CL Carei. Careienii vor plăti pentru greșelile primarului evazionist

Primăria Carei anunță pentru data de 27 aprilie 2023 ședință extraordinară de Consiliu Local deși în această luna nu a existat nicio ședință ordinară. Angajații din primărie au fost se pare ocupați cu pregătirea vizitei președintei Ungariei și cu denigrarea celor care au ridicat steagul românesc în fața primăriei, cu ascunderea documentului ce atestă că amplasarea grupului statuar a fost ilegală.

Locația ședinței CL din data de 27 aprilie 2023  nu este specificată.

Ordinea de Zi

Președinte de ședință ar trebui să fie viceprimarul Keizer ( ,,aș pune  la vot proiectul…,,) dar data trecută l-a desemnat pe liderul de grup UDMR să îl înlocuiască. La data de 12 aprilie 2023, în cursul vizitei președintei Ungariei, viceprimarul Keizer stătea ascuns după poarta mare a primăriei împreună cu șeful de la salubritate, Maidan Niculai. Nu a vrut să ocupe  loc alături de oficialii de la UDMR.

Se ascund și de această dată adresele exacte ale terenurilor vizate de inginerii imobiliare. Primarul mai vrea să extragă din banii careienilor pentru a plăti greșelile sale și apelează la avocatul de serviciu. Primarul careian udemerist care are din 2008 reținere lunară de 30% pe venit pentru datoriile sale la bugetul de stat nu a prezentat niciodată rezultatele proceselor  pentru care s-au plătit din bugetul local în jur de 100 mii lei către avocatul său favorit.

Liberalul Titel Timoc renunță la mandat și va fi înlocuit cu colegul său Nemeș Adrian.

Și de această dată comentariile pe  pagina oficială a Primăriei Carei sunt restricționate pentru că tandemul udemerist Kovacs-Keizer a acaparat Primăria Carei și o tratează ca pe un SRL cu acordul tacit al Instituției Prefectului. Din anul 2008 nu există afișat la Primăria Carei un program de audiențe.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu