Ședință de CL la Carei. Consilierii UDMR-PSD-PNL votează în orb proiectele primarului evazionist

• publicat la: 13 martie 2024
Ședință de CL la Carei. Consilierii UDMR-PSD-PNL votează în orb proiectele primarului evazionist

Primăria Carei anunță o şedinţă extraordinară  a Consiliului Local al Municipiului Carei, care se va desfășura în Sala Festivă a Primăriei, în data de 14.03.2024, de la ora 14:00. Careienii vor plăti din nou pentru extravaganțele primarului care ține ședințe  într-o sală supradimensionată pentru 19 consilieri. Ar fi mai potrivit un acvariu din moment ce consilierii stau ca peștii.

Ca să demonstreze că sfidează careienii și nu ține cont de legislație, conducerea primăriei nu publică proiectele de hotărâre înainte de desfășurarea ședinței publice. Nici consilierii aleși de careieni nu sunt interesați de acordarea respectului pentru careieni și nici că intervin pentru publicarea proiectelor mai ales că atât PSD cât și PNL susțin fără dezbatere fiecare proiect al primarului de la UDMR.

În lipsa oricărei opoziții din Consiliul Local Carei, primarul evazionist își pune în curat ,,afacerile,,. Cu ajutorul consilierilor PSD și PNL. Se vor scoate din nou la licitație chioșcurile care figurau ca puncte de informare turistică dintr-un  proiect anterior.

Ca de obicei, se tot modifică proiecte de hotărâre anterioare după ce au fost constatate nereguli.

Nici la Carei Trans Bus SRL nu au reușit să își pună administratorul în mod legal și nici contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport  așa că toți consilierii aserviți intereselor primarului evazionist vor vota corectarea erorilor.

Ordinea de Zi a ședinței extraordinare

La proiectul nr.7 se face referire la o dezlipire de imobil de pe strada Progresului nr.22, adresă la care funcționează RAMSIM CONST S.R.L.. o societate care efectuează lucrări de construcții la clădiri rezidențiale și nerezidențiale.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu