Cauți ambalaje rezistente din carton? Le găsești doar pe snick-ambalaje.com!

• publicat la: 19 iunie 2023
Cauți ambalaje rezistente din carton? Le găsești doar pe snick-ambalaje.com!

Cu ceva timp în urmă pe piața de profil nu exista decât o varietate limitată de ambalaje pentru catering sau livrarea alimentelor calde și reci la diverse ocazii. Cele mai multe dintre acestea fie că aveau în compoziție plasticul, fie erau prea fragile și nu rezistau la transport sau la variațiile de temperatură.

Din fericire, firma Snick Ambalaje a schimbat regula jocului, introducînd pe piață o categorie de ambalaje nu doar rezistente, dar și estetice și cu proprietăți eco-friendly. Acest gen de ambalaje sunt din ce în ce mai căutate și comandate de către firmele de catering, dar nu numai. Detaliem aceste aspecte în rândurile de mai jos.

 

Ambalaje trainice și rezistente din carton de unică folosință

 Pentru a veni în ajutorul firmelor de catering, inovația celor de la Snick Ambalaje a fost introducerea pe piață a unor sortimente inedite de ambalaje hartie carton. Acestea sunt de unică folosință și fabricate din materiale biodegradabile. Astfel, avem aici printre multe altele, și varianta de caserole, practice și utile.

Acestea sunt disponibile într-o multitudine de forme, dimensiuni sau culori. Ele pot fi fabricate din trestie de zahăr, diverse plante, polipropilenă sau polietilenă, dar cartonul este materialul preferat.

Astfel, găsim în această categorie caserole din carton cu patru clapete, de culoare neagră sau kraft natur.

 

Ce specificații au acest tip de ambalaje? 

 Ambalajele de carton sunt printre cele mai des întâlnite ambalaje comandate de pe site-ul firmei Snick-ambalaje.com. Ele prezintă o serie de caracteristici care le disting net de alte produse similare de pe piață. Astfel, ele sunt confecționate dintr-un tip de carton de tip duplex, innobilat cu PE. Sunt rezistente la transport și la șocuri termice. Temperaturile suportate de aceste caserole sunt de la minus 40 grade Celsius la plus 80 grade Celsius.

Ele pot fi folosite și în cuptorul cu microunde pentru încălzirea sortimentelor de mâncare. Pe site-ul celor de la Snick Ambalaje se pot comanda de la rubrica ambalaje standard pentru catering.

Fabricate din același carton rezistent sunt și capacele din carton, bolurile de salată, discuri și suporții din carton pentru pahare.

 

Pungi hârtie pentru catering și seturi de tacâmuri de unică folosință

 

Tot din gama produselor confecționate din hârtie menționăm aici și nelipsitele sacoșe în care se livrează comenzile. Acestea pot fi de culoare albă, kraft natur sau personalizate, în funcție de dorința clientului. Ele pot fi reciclate.

Pungile sunt și ele preferate pentru că sunt folosite la sandwich-uri sau la ambalarea individuală a chiflelor. În funcție de tipul lor ele se împart în trei categorii și anume: pungi de hârtie cu fund în V, pungi de hârtie cu fund pătrat și pungi de hârtie fără pliuri.

Seturile de tacâmuri sunt fabricate din materiale compostabile și biodegradabile. Ele pot fi compuse din trei sau patru piese distincte plus șervețel. Acesta din urmă poate fi personalizat cu logo-ul firmei.

Produsele se livrează în maxim două zile, iar comenzile în valoare de peste 499,80 Ron beneficiază de livrare gratuită.

Pentru alte detalii, dar și pentru a primi o sacoșă cu mostre gratuite accesați site-ul oficial snick-ambalaje.ro.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Lasati un comentariu