Înscrieri la a IX-a ediție a expoziției internaționale GastroPan

• publicat la: 27 November 2016
Înscrieri la a IX-a ediție a expoziției internaționale GastroPan

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Sibiu, în perioada 23-25 martie 2017. Cea de-a 9-a ediție a expoziției, un eveniment tip B2B, va prezenta numeroase soluții și tehnologii profesionale oferite de cei mai de seamă furnizori din industrie, veniți din toate colțurile lumii. Pe o suprafață de peste 7.000 mp, va fi expusă cea mai diversificată gamă de produse, soluții și tehnologii existente pe piață: de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne, materii prime și accesorii inovatoare, produse și servicii IT, soluții de igienizare, până la ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor.

De ce să devii expozant GastroPan 2017?

Unul dintre principalele avantaje oferite de GastroPanestegradul ridicat de specializare a celor care vizitează expoziția, publicul vizitator fiind atent selectat: antreprenori și manageri din domeniile vizate, operatori și factori de decizii din brutării, cofetării, restaurante, hoteluri și alte unități HoReCa. Feedback-urile primite de la expozanții edițiilor anterioareau subliniat importanța pe care a avut-o pentru firmele expozante selectarea vizitatorilor și folosirea eficientă a timpului petrecut la GastroPan, pentru discuții comerciale și tehnice.Ultima ediție a târgului a atras 133 expozanți din 25 țări, de pe 4 continente, pe standurile expozanților concretizându-se afaceri estimate la peste cinci milioane de euro în timpul celor 3 zile de expoziție, însă valoarea beneficiilor pe termen lung în urma negocierilor și a colaborărilor începute la GastroPan se ridică la peste 50 milioane de euro. Pentru GastroPan 2017, furnizorii au ocupat deja marea majoritate a suprafeței expoziționale de peste 7.000 mp, iar faptul cămare parte dintre ei au ales să majoreze suprafețele închiriate confirmă succesul avut în ediția precedentă și anunță o participare activă pentru 2017.

De ce merită să vizitezi expoziția GastroPan 2017?

Numărul vizitatorilor crește în fiecare an,  ultimele 3 ediții ale expoziției fiind vizitate de peste 20.000, grație calității înalte a expoziției, a diversității soluțiilor și tehnologiilor care pot fi regăsite în cadrul expoziției și care acoperă toate solicitările pe care specialiștii le pot avea pentru afacerile pe care le conduc. Mai mult, demonstrațiile, lansările de produse noi, inovative și faptul că vizitatorii au acces la tendințe de ultima oră, au posibilitatea de a-și însuși noi tehnici de lucru de la experți din domeniile vizate și pot testa exponatele chiar la fața locului, toate completează lista lungă a avantajelor de a participa la GastroPan.

Domeniile de activitate a expozanților GastroPan 2017

Oferta de produse și servicii pe care expozanții o pregătesc pentru vizitatorii GastroPan cuprinde cele mai noi inovații din domeniile în care activează, precum și cele mai căutate soluții pentru clienții lor.

  • Panificație-patiserie-morărit: utilaje, mobilier și echipamente pentru brutării; linii complete de panificaţie și patiserie; cuptoare de toate tipurile şi tehnologiile; pungi, cutii, hârtie de ambalat, cadouri, ambalaje din hârtie și carton pentru industria alimentară; ingrediente; soluţii software și hardware pentru brutării, patiserii; vitrine etc.
  • Cofetărie: mobilier, utilaje, echipamente, ustensile și accesorii pentru cofetării; gamă largă de ingrediente, arome pentru cofetărie, premixuri instant pentru umpluturi de cofetărie, umpluturi de fructe pentru cofetărie, creme preparate pentru cofetării, marțipan, frișcă, fondant etc.; ustensile și accesorii; ambalaje profesionale pentru cofetării; soluţii software specializate pentru cofetării; ornamente pentru decorarea torturilor etc.
  • Gelaterie: echipamente, consumablie pentru gelaterii; mașini de preparat îngheţată; arome, esenţe, coloranţi, aditivi pentru gelaterie; variegato, topping, sisteme de stabilizare a îngheţatei, bază pentru îngheţată soft, siropuri pentru mașini de îngheţată stradale, siropuri concentrate pentru dozatoare etc.
  • HoReCa: mobilier și diferite echipamente pentru toate sectoarele din industria alimentară; frigidere profesionale, vitrine frigorifice, şoc freezer alimente, instalaţii și utilaje frigorifice; hote profesionale; specialităţi de ceaiuri din întreaga lume; soluţii inovative pentru hoteluri, restaurante, fast food-uri, care vor reduce costurile; produse fine de panificaţie congelate rapid, produse gastronomice etc.
  • Cafea: espressoare, aparate de cafea, frape; cafele și ceaiuri rare; soluţii unice pentru cafeaua espresso etc.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu