Remus Gall: Am primit amendă de 4000 lei pentru că am sunat Poliția Animalelor

• publicat la: 16 iunie 2023
Remus Gall: Am primit amendă de 4000 lei pentru că am sunat Poliția Animalelor

Remus Gall este cunoscut pentru dragostea sa pentru animale. Are sute de pisici în grijă dar și câini fără stăpân, mai ales animale cu probleme de sănătate.   Prin asociația sa

reușește să asigure hrana și asistența medicală pentru animale abandonate. Nu face politică, nu are intrare la Primăria Carei, are doar dragoste  pentru animale. Se pare că nu toți văd cu ochi buni această preocupare a sa pentru animalele fără stăpân. El nu beneficiază de sprijin de la Primărie pentru sterilizare animale fără stăpân. Mai mult, atunci când semnalează situații ce necesită intervenția Poliției Animalelor este amendat. Unii agenți nu reușesc nicicum să stăpânească un limbaj civilizat, demn, folosind exprimări de vătafi pe  moșie. Recent, a fost amendat cu suma de 4 mii lei pentru apeluri repetate în vederea unei intervenții la Carei în zone cu probleme legate de animale.

,,Domnilor politisti ați stiut că abuzul în serviciu este o faptă penală? Dacă nu ati stiut, o să aflati.

Apelul pentru care am fost amendat a fost făcut la 112 pentru a chema un echipaj de la Poliția animalelor într-un cartier de rromi unde mor animale în stradă, unde locatarii își maltratează animalele, refuză să le  sterilizez (pe gratis, adică pe banii nostri) si mai si amenință cu violența.

După ore în sir de telefoane la nr fix al Politiei animalelor, nimeni nu ridică, am fost conectat la centrala care m-a dirijat  la Politia SM, ei la Politia Carei iar ei au spus să sun în continuare la Politia Animalelor. Deci efectiv o bătaie de joc. La nr de mobil de permanență nu ridică nimeni iar când au ridicat telefonul au zis că ei nu vin într-o zonă limitrofă a Careiului si că vor întreba superiorii. Timp de 3 zile i-am sunat să fac sesizările si ei refuzau să vină!
In toată campania asta de 3 zile de sterilizari, 0 persoane au fost amendate pentru faptul că au refuzat să își sterilizeze animalul.
O singură amendă s-a dat, pentru mine, de 4000 lei pentru că i-am deranjat pe domnii politisti din Carei, care erau la raliu si la 3 ore după apelul de 112 s-a prezentat politistul Ienciu, care m-a luat la per tu „Tu ce cauti aici?” (adică eram în stradă cu dr. Ovidiu Rosu la capturat de câini) „Pe tine cine te-a invitat?” (campania organizată de asociatia Puffi din bani publici, si eu ca voluntar prindeam câinii de la rromi)

Maximul amenzii pentru un apel 112 este de 4000 lei, si se pare că dacă chemati Politia animalelor pentru câinii care mor în stradă, asta justifică maximul amenzii.

Sau poate doar domnii politisti fac ce ei au chef că ei îs deasupra legii, ca si colegul său Bâtea care m-a trântit si încătușat în cabinetul veterinar si care după 1 an de la demontarea acuzațiilor nu a suferit nici o repercursiune,, scrie  Remus Gall.

Remus Gall este nimeni altul decât cel care a câștigat finanțare  la Imperiul Leilor pentru realizarea de  globuri pământești uriașe, unice.
.
https://www.buletindecarei.ro/2022/03/un-careian-castiga-finantare-la-imperiul-leilor.html

Lasati un comentariu