Zilele sportului careian

• publicat la: 14 iunie 2023
Zilele sportului careian

După cum stiti, în urmă cu aproximativ doua luni, am avut initiativa organizării acestui eveniment sportiv inedit pentru orasul Carei. Am profitat de experienta domnilor Bogdan Georgescu si a lui Tabi Zsolt si împreună am initiat o primă întâlnire cu conducatorii  cluburilor si asociatiilor   sportive din Carei, care au dat curs invitatiei noastre.  Ieri a avut loc o a doua sedinta în care am schitat un program de desfășurare al acestui eveniment si doresc să vă împartasesc si dvs câteva detalii privind locul, tipul activitatilor .

Preconizăm ca evenimentul  să se desfășoare in luna august , in prima sau a doua saptamana.

Ramuri sportive care au dat curs invitatiei până la acest moment sunt: fotbal băieți, baschet, fotbal fete, dans sportiv, aerobic ,carting, tenis de masă,  judo, carate, Fit Force  si majoretele de la Clubul Elevilor.

Fiecare ramură sportivă va derula activități de demonstație, initiere sau competitie într-un interval prestabilit, fie o oră si  jumatate, trei ore sau o după amiaza, între orele 10.00-13.00.Toate acestea în functie de ce program vor să prezinte.

Locurile de desfășurare vor fi la ”Groapa”(fostul Otelul), în Parcul Dendrologic , pe terenul de sport din parc.

Participanții implicati, altii decât membrii acestor asociatii si cluburi sportive vor avea parte de multe surprize care constau în premii si multe provocări.

In ultima zi a acestui program,careianii cu mic cu mare sunt invitati si provocați să stabileasca împreună performanțe prin alergare, flotari si plank, toate vor fi contabilizate si recordurile de km parcursi , numărul de flotari si minutele inregistrate, vor fi comunicat la finalul manifestarii. Scopul fiind acela de a ne depasi an de an recordurile stabilite.

Vom beneficia garantat si de sprijinul Primariei prin asistenta medicala, siguranta desfășurării acestui eveniment, promovare si nu numai.

Pe aceasta cale îmi exprim dorinta si lansez invitatia si celelorlalte cluburi  si asociatii sportive, atat din Carei cat si din localitatile din jur, care din diferite motive nu au facut-o pana acum, sa ni se alature.

Urmatoarea sedinta va avea loc la începutul lunii iulie cand vom putea sa conturam si sa oferim un program complet al acestui amplu eveniment.

Scopul acestiu eveniment il constituie determinarea oamenilor de toate varstele sa încerce să duca o viata cat mai sanatoasa si  prin miscare. Fie ca alergam, dansam sau ne jucam, intr-un cadru organizat sau nu, exercitiul fizic este benefic indiferent de forma aleasa sau de varsta la care incepem sa il practicam.

Sloganul nostru este

” Impreună cu mic cu mare vă invităm la o săptămână de miscare”

Detalii  si informatii – prof.Timoc Florentina-Anca-0760 179 701

 

Lasati un comentariu