Deputatul sătmărean care ia atitudine împotriva revizionismului fluturat la Băile Tușnad. VIDEO

• publicat la: 23 iulie 2023
Deputatul sătmărean care ia atitudine împotriva revizionismului fluturat la Băile Tușnad. VIDEO

Asociații și fundații maghiare din România împreună cu numeroase asociații din Ungaria au organizat la Băile Tușnad evenimentul ”Universitatea de Vară și Tabără Studențească Bálványos”. Premierul PSD Marcel Ciolacu le-a asigurat protecție sporită prin efective uriașe ale Jandarmeriei Române. Nu s-a asigurat dacă organizatorii au dreptul de a bloca accesul românilor la acest eveniment sau la blocarea de drumuri publice pentru români. Ciolacu a mai dovedit încă o dată că nu reprezintă românii ci doar interese private așa cum a fost  și în cazul aplicării Legii 154/2021 doar pentru minoritari.

Românii care au completat formularele de înscriere și au primit accept inițial au fost refuzați cu câteva ore înainte de sosirea lui Viktor Orban. Ciolacu de la PSD nu a avut nimic împotrivă. Alianța PSD-UDMR merge ca unsă. Nu degeaba păstrează Ciolacu ONG-ul UDMR la guvernare.

În județul Satu Mare e mai mult decât suspectă tăcerea românilor de la partidele așa zis naționaliste dar și a altor politicieni care se erijează în apărători ai drepturilor românilor dar doar atunci când pot beneficia de pe urma demersurilor lor.

Singurul parlamentar sătmărean care a luat atitudine a fost deputatul liberal Adrian Cozma.




Aceștia sunt organizatorii manifestării de la Tușnad unde nu au fost primiți românii cu steaguri tricolore:

Buletin de Carei

Lasati un comentariu