Sluga-i slugă!

• publicat la: 24 iulie 2023
Sluga-i slugă!

„Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Viktor Orban pentru a maximiza șansele României de a intra în Schengen, având în vecere că Ungaria va lua președenția UE”, asta am auzit azi la televizor , spus de un PSD-ist.

Vă vând eu un pont de a intra în Schengen fără să-ți vinzi țara.

După cum se știe dacă o singură țară membru UE se opune prin veto unui proiect inițiat de UE, atunci acel proiect cade. Deci, România, fiindcă i se face o nedreptate, iar opoziția unor țări de a intra noi în Schengen, cum sunt Austria și Olanda, este pur politică, noi indeplinind criteriile, nu trebuie decât să se opună prin veto oricărui proiect al UE până când este primită în Schengen. Adică să blocăm UE până aceasta nu ne mai minte și își face corect treaba.

Deci, Ciolacu dacă este si se va comporta ca o slugă nu va rezolva nimic, fiindcă cu slugile nimeni nu negociază, ci le ordonă!

Și apoi, atunci când guvernul român nu a luat atitudine când președinta Ungariei s-a fotografiat lângă o bornă, în mijlocul României, în culorile maghiare sau la faptul că statuile românești sunt puse la pământ sau batjocorite, tot dorință de intrare a României în Schengen este?

Emanuel Petran

Lasati un comentariu