Stand-up comedy la Carei

• publicat la: 24 iulie 2023
Stand-up comedy la Carei

Vineri seara, de la ora 20,30, careienii vor avea parte de momente distractive asigurate de Cîrje, Florin, Dobrotă și Popinciuc.

Posibil să îi știi de la Roast Battle-uri ori de la Stand-up Revolution sau de  la iUmor sau poate acum îi vei vedea prima dată. Cu siguranță însă va fi o seara relaxantă în care va predomina buna dispoziție.

Timp de 90 de minute poți uita că ai credit la bancă și griji cu duiumul acasă. Nu se vor evapora grijile dar vor fi uitate timp de 90 de minute.

Mădălin Cîrje revine  la Carei după 3 ani și  vă invită la ștrandul din Carei pentru o seară de pomină.

Prețul unui bilet este de 40 de lei  și se pot obține la iabilet.ro.

Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon) 0784 420 204.
Te informăm că la acest eveniment accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management sau pe adresa de mail info@iabilet.ro.

Lasati un comentariu