Gunoaie și ambrozie la liber în Carei. Primarul și Garda de Mediu tac complice

• publicat la: 5 august 2023
Gunoaie și ambrozie la liber în Carei. Primarul și Garda de Mediu tac complice

Se pare că cea mai profitabilă afacere la Carei la ora actuală este industria prelucrării gunoaielor, a deșeurilor de toate felurile.

Partea de oraș din zona gării CFR este sufocată de-a dreptul de gunoaie și deșeuri. Degeaba se plâng locuitorii din zonă că le sunt pline grădinile de șobolani și alte rozătoare, tandemul Kovacs-Keizer e interesat asigurarea de favoruri pentru grupul de interese care îi menține la conducerea orașului. Nici inspectorii de la Garda de Mediu nu au nicio reacție când vine vorba despre municipiul Carei unde  nu există niciun român la conducere.

Brazii de Crăciun aruncați sunt dovada clară că din decembrie – ianuarie nu a mai trecut niciun agent comunitar prin zonă.

Evazionistul Kovacs nu mai inițiază proiecte de hotărâre pentru angajare de avocat împotriva celor care aruncă la liber gunoaiele și întrețin acest peisaj dezolant în Carei așa cum a procedat când a vrut să execute o societate pe care o învinovățea că produce miros neplăcut în oraș( evident fără dovezi).

GALERIE FOTO

Evazionistul Kovacs menține la conducerea Poliției Locale persoane fără concurs pe post, obediente, fără pregătire superioară, numai buni de a executa orice indicație. Așa că nu e de mirare că nimeni nu ia atitudine față de existența atâtor gunoaie în oraș. Ambrozia e o altă problemă de care primarul evazionist și datornic la bugetul de stat nu se sinchisește.

Așteptăm o reacție din partea partidelor politice dacă tot se apropie campania electorală și vor să aibă material cu care să impresioneze careienii.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu