Mihai Viteazul desconsiderat de primarul Careiului

• publicat la: 22 august 2023
Mihai Viteazul desconsiderat de primarul Careiului

Era limpede ca apa de izvor că amplasarea efigiei voievodului Mihai Viteazul pe fațada Primăriei Carei nu va fi aprobată de un primar vai de mama lui. Citiți și vă minunați cât de agramat poate fi!

Aceasta e adresa prin care se solicita amplasarea efigiei voievodului Mihai Viteazul :

Cum să pui efigia marelui voievod pe sobrietatea primăriei și a castelului Karolyi?! Că doar Mihai Viteazul a fost un nimeni, nu?

Deranjat nevoie mare primașul….că a apărut această solicitare și în singurul ziar local considerat de el blog familial. Atât  îl duce capul. Nu știe care este diferența dintre un portal de știri și un blog. Crede că dacă analfabetul funcțional care e consilierul său personal deține un blog, atunci și ceilalți sunt deținători de blog-uri. Nu are bărbăția de a spune cu nume și prenume familia care îl deranjează. Acest lucru îl face doar un om mic care se crede mare și este apanajul excrocilor. Se teme de răspundere.

Știm că e supărat că nu a subordonat această familie dar nu toți sunt asemeni piticaniilor lui. Nu toți se vând și nu toți se închină la bani.

Acest excroc consideră că amplasarea unui catarg cu tricolor românesc pe domeniul public în Anul Centenar sau informarea privind lipsa avizelor necesare pentru amplasarea statuii politicianului maghiar din fața primăriei sau amplasarea plăcii comemorative cu numele delegaților careieni participanți la Marea Unire pe clădirea unde a avut loc adunarea de alegeri ( clădirea primăriei actuale) sau amplasarea bustului fostului premier I.C Brătianu în piața care-i purta  numele sau amplasarea bustului lui Mihai Eminescu sau amplasarea monumentului comemorativ al românilor refugiați pe domeniul public și lista poate continua, sunt învrăjbiri ale românilor cu maghiarii.

Vă dați seama cât de plin de el se crede acest primaș dând un răspuns  de la el putere când de fapt trebuia să supună atenției Consiliului Local această solicitare a Societății cultural-istorice Mihai Viteazul Ploiești privind amplasarea efigiei cu Mihai Viteazul în localitatea unde acesta venea după aprovizionare pentru oștile sale aflate la Moftin.

Ilie Ciută