Emil Boc a dat pe mâna arhitecților premiați de Budapesta statuile neamului românesc

• publicat la: 15 septembrie 2023
Emil Boc a dat pe mâna arhitecților premiați de Budapesta statuile neamului românesc

Emil Boc, unul dintre cei mai corupți primari din Republica infractorilor, înființată acum 33 de ani de FSN, bunicul PSD și PNL, ne surprinde în mod negativ în fiecare zi. Acestor bandiți proveniți din fostul PDL a început să le pută statuile neamului românesc, îndeobște cele de pe plaiuri transilvane. La Turda, Oradea și Cluj avem cazuri de notorietate. Emil Boc șterge memoria înaintașilor neamului românesc, iar asta o observăm cu toții prin batjocorirea monumentelor istorice din centrul municipiului Cluj Napoca.

Mihai Eminescu și Lucian Blaga au fost dați jos de pe soclu și puși pe alee fără plăcuțe cu numele lor. Dacă ești un turist străin s-au simplu trecător te întrebi oare cine sunt cei doi. Emil Boc i-a coborât de la nivelul de maeștri universali ai neamului românesc la nivel de cerșetori. Sunt cuvinte dure dar din păcate aceasta este realitatea din Clujul lui Emil Boc.

În marea de beton ridicată de Sindicatul Clujului nu mai era loc de Eminescu, Blaga, Maniu, Vaida Voievod s-au Racoviță. Statuia lui Iuliu Maniu a fost aruncată de muncitori în noroi, lângă zidul Bastionului Croitorilor, iar Alexandru Vaida Voevod, erou al Unirii de la 1918 a fost ”cinstit” la Cluj-Napoca cu trei pubele inteligente.

Mai grav este faptul că aceste lucrări au ajuns pe mâna unor firme aflate în apanajul guvernului de la Budapesta, care nici într-un caz nu iubesc România și eroii neamului românesc. Compania Mossfern și-a permis chiar să scoată ilegal bustul lui Emil Racoviță și să îl ascundă într-o magherniță.

integral pe anchetatorii.ro

Lasati un comentariu