Poliția Locală Carei nu notează sesizările primite

• publicat la: 28 septembrie 2023
Poliția Locală Carei nu notează sesizările primite

Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei nu înregistrează sesizările primite. Miercuri, 26 septembrie 2023, la ora 14,05, am sesizat Poliția Locală Carei să ia măsuri pentru perturbarea liniștii publice de către o mașină ce rula cu difuzoare din care răzbăteau răcnete greu de suportat.

Astăzi, 27 septembrie 2023, am solicitat  la ora 13,20 dispecerului să ne comunice dacă s-au luat măsuri pentru menținerea unui climat decent în municipiul Carei dar acesta a afirmat că în caietul de sesizări nu există notat nimic referitor la semnalarea de la ora 14,05 din data de 26 septembrie 2023….,, nu am aici în caiet nimic notat pe ziua de ieri,,.

Nici nu e de mirare din moment ce Poliția Locală nu are conducere instalată prin concurs pe post ci doar un coordonator numit de către primarul evazionist cu atitudine discriminatorie față de cetățenii orașului. Coordonatorul actual al activității Poliției Locale este un agent fără studii superioare, fără permis de conducere dar docil executant al ordinelor primarului evazionist. În subordinea sa există agenți cu studii superioare, unii plătiți doar la nivel de studii medii.  În Republica de la Carei aflată sub conducere exclusiv UDMR nu se aplică legea pentru cei care fac parte din grupul de interese. Menționăm că UDMR nu este partid politic.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu