Primarul Careiului parazitează imaginea Memorialului Mircea Dohan. Se înghesuie în primul rând dar nu sprijină financiar

• publicat la: 1 septembrie 2023
Primarul Careiului parazitează imaginea Memorialului Mircea Dohan. Se înghesuie în primul rând dar nu sprijină financiar

Ahtiat după imagine, primarul Careiului s-a afișat la deschiderea unui turneu internațional de handbal din municipiu fără să îl sprijine financiar. A vrut să dea bine în poze lângă gloriile handbalului românesc  dar ,,a uitat,,  că trebuie să poarte eșarfa tricoloră dacă vrea să fie prezentat ca și primar. Ținuta sa din momentele intonării Imnului de Stat spune totul despre considerația sa față de țara care  i-a permis să plătească eșalonat datoriile la bugetul de stat și nu puține.

Primarul UDMR Kovacs nu se dezminte și ține morțiș să demonstreze că el nu pune preț pe Imnul de Stat, pe activitățile culturale românești sau pe susținerea a tot ce este identitar românesc.  Astăzi, 1 septembrie 2023, a avut tupeul să se afișeze la deschiderea oficială a turneului internațional de handbal Memorialul Mircea Dohan, competiție  pe care refuză să o susțină financiar așa cum procedează cu activitățile comune cu guvernul Ungariei.

Pe tot parcursul intonării Imnului de Stat al României, evazionistul Kovacs a stat cu mâinile  pe burtă! La final, când toți aplaudau, el stătea sobru de parcă ar fi înghițit  o coadă de mătură. De frică să nu vadă cineva imaginile și să îl tragă la răspundere, nu? Risc mare de pierdere a electoratului captiv…

La Carei, conducerea exclusiv UDMR refuză să susțină financiar orice activitate cu caracter identitar sau sportiv dacă nu e  în colaborare cu maghiarii.

DISCRIMINAREA este politica aplicată constant din 2008 încoace de cuplul Kovacs-Keizer.

Turneul de handbal ce se desfășoară în fiecare an în memoria handbalistului român Mircea Dohan, sub egida Federației Naționale de Handbal, nu prezintă interes pentru Kovacs datornicul decât din punct de vedere al imaginii pe care o vrea pe lângă sportivii români de talie internațională.

Pentru festivalul vinului și balul Petoffi sau etapa de raliu din campionatul Ungariei se acordă sprijin financiar nu și pentru cazurile în care românii de valoare sunt subiecte de manifestări.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu