Ținută vestimentară de primar UDMR pentru întâlnirea UZPR de la Carei vs. expoziție din Ungaria

• publicat la: 25 septembrie 2023
Ținută vestimentară de primar UDMR pentru întâlnirea UZPR de la Carei vs. expoziție din Ungaria

Despre aversiunea conducerii exclusiv UDMR a municipiului Carei față de tot ce este românesc a ajuns să știe toată țara. Nici măcar nu se mai simulează altceva. Doar fraierii cred altceva când sunt  băgați în seamă la vreun eveniment care de fapt e doar pentru întreținerea imaginii. Se și plătesc cazări și mese pentru așa ceva. Cei informați știu că de ani de zile se perpetuează această stare de fapt.

Așa că pentru careieni nu e o noutate că primarul dă semne de sfidare până și prin ținuta vestimentară.

La orice eveniment al comunității maghiare știe să adopte o ținută protocolară iar la evenimentele românești se îmbracă ca de mers la piață. Știm că nu merge la cumpărături la piață pentru că are cine să i le facă dar așa arată ținuta lui.

La întâlnirea UZPR de la castel din data de 9 septembrie 2023 a venit îmbrăcat ca în imagini dar la vernisajul expoziției din Ungaria a mers la patru ace.

..

Evazionist dovedit, specializat în falimentări de societăți de producție, 5 la număr, Kovacs Eugen dovedește că poate să fie doar primarul unei grupări din orașul Carei, cu largul concurs al instituțiilor guvernamentale. Ar fi  indicat ca românii să ceară scutire de impozite  locale din moment ce nu sunt reprezentați la nivel de conducere.

Buletin de Carei

Ambasadorul Germaniei la București primit la Carei

.

 

 

 

 

Lasati un comentariu